trött

Jag hade en riktigt fin kväll igår, tack! Idag mår jag varken bra eller dåligt - hangovers e inte nice alltså! Efter en gårdag utan dess like så ska jag och mamma ha myskväll hela kvällen, äta kinamat och bara slappa. Det behövs mer än något annat just nu. Upptäckte att mitt abonnemang har spärrats efter bara två veckor. Helvete säger jag, för jag har absolut ingen aning om hur det gick till. Allt e väldigt underligt just nu.


__LH

maja loggade in på facebook.............

Linnéa
allt som du gör blir till pärlor på min panna, så snurra min jord igen radion spelar vår sång (y)

Maja
SPELAR RADION VÅR SÅNG? vilken kanal
vill höra en sista gång
som rimmar på sång
HE HE HE

Linnéa
hahaha offer

Maja
and u like me

Linnéa
oh OMMMMMMMMMMMMMMM jag gööööörrr
grrrrr rawr
hahah

Maja
ouff

Linnéa
woffff mjaOOOO

Maja
kissimjaoooooo

lllllll


You're my sunshine!

i got nothing to worry about

Jag sitter och små ler för mig själv här framför skärmen. Samtidigt som en ny vilja byggs upp inom mig. En vilja som gör att jag vill leva i alla evighet, skrika ut och krama om varenda människa som passerar. Tänk att det finns olika saker som gör en så fruktansvärt lycklig. Jag fick just ett sms som fick mig att inse att jag har världens bästa vänner. Ni är kärlek, ni är bäst!

good night sweetheart

Äntligen looooooov. Har varit hemma och lagat pizza åt mamma, sen idol och nu sitter jag här och väntar på att ögonen ska slutas helt. Jag är trött. Så jä-k-la trött! Jag taggar inför en toppen morgondag. Sängen väntar, puss
__LH

cabarén är i full fart, långa dagar med alldeles för mycket huvudvärk, men bra blir det (hoppas vi) PREMIÄR IMORGON


vår gul&blåa hejarramsa räckte inte hela vägen, men liiiiiiiiiia kul hade vi för det






Nu e jag TRÖTT, ska kolla film, låter bra(!). Imorgon börjar cabaré-veckan mmmmmm säger jag.
__LH

fcuk

Jävla skit väder! Fan, helvete jaaaa allt man kan tänka sig. Sånt här blir man deprimerad av...

i've got soul but i'm not a soldier, heja reza och tove ikväll


Kan börja med att min fina mamma blev hela 44 år igår, - must be her lucky year. Så grattis än en gång! Kan också säga att jag är mäkta trött på plugg just nu efter fyra prov på bara två veckor. Imorgon är det samhällsekonomi som gäller och jag kunde inte varit mer intresserad. Det har gått cirka 6 timmar sen jag slutade skolan och jag har hunnit igenom hela åtta sidor, vilket betyder att jag bara har 22 sidor kvar. Detta klarar jag galant! Fast... nu börjar snart idol och det står lax på bordet. Tror faktiskt att jag prioriterar det en liten stund fram över.
__LH

RSS 2.0