.


you and me


tattoos i do adore


what have i done to fall in love with you


fuck aina


do never forget


.

Som att hela tiden gå på nålar. Som att aldrig kunna slappna av.

"life is good"


johnny D ma love


lover please, do not


like a G6


curly boys law


till er, mina fina vänner

Om jag bara hade lite kraft kvar att ge, om jag bara hade lite hjärta kvar att dela med mig. Och om jag bara hade lite kärlek kvar att ge, skulle den vara till er. Ni är bäst i världen.

between truth and me


hi beauty


var var du när dom dömde mig? du som alltid försvarat idioter


16 år senare

En bänkrad i en rastlös sen april, och jag tittar över axeln och ser dig blinka till. Jag kan få dig när du vill. En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång. Och du och jag håller andan och håller händer i språnget. Det är inte så långt hem. Än finns det tusentals tårar kvar, och de var dina att ge vem som helst. De är de dyrbaraste smycken du har, så be aldrig om ursäkt igen. Äntligen passerar vi deras gränser.

Minns du vårt blodspel, våran lag? Ett korkat korståg mot en lika korkad stad. Jag minns allt som naglarna mot glas. Men du bara skrattar åt mig och förminskar allt till ett skämt. Och jag ser på din ängsliga hållning och din jagade blick att det känns. Det är långt hem. Snart finns det inga tårar kvar, de som var våra att ge vem som helst. De är de dyrbaraste smycken vi har, så be aldrig om ursäkt igen. Äntligen sätter du själv dina gränser.

my mind still june


you've got the love


den här platsen är någon annans


.

La vita é bella, tesoro.

i've got some news for you


drowning


home is whenever i'm with you



jesus don't cry


yes please


tuesday evening

Dricker upp den där sista slurpen i kaffekoppen och ställer den åt sidan. Låter fingrarna knappa på tangenterna och skapa ord efter ord. Min hjärna är slutkörd för längesen och det är nu bara tomma ord som kommer ut därifrån. Loggar in på facebook fastän jag vet att jag inte borde. Blir sur över det jag ser och stänger ner. Låter fingrarna fortsätta knappa och har helt tappat uppfattningsförmågan om vad det egentligen är jag skriver om. Tar tag i muggen och kommer på att den är tom i samma sekund som jag desperat försöker få i mig något ur den. Är lika desperat efter sällskap just nu men ingen finns där så som jag behöver. Fortsätter skriva utan kontroll, men vet mycket väl att det bara är skit som kommer.

the world is in a crazy hazy hue



.



girls we do adore


once a whore, you're nothing more


you had me at hello


river en vacker dröm


all i have left is my soul


lay it down babe


korset är huvudsaken


live learn


you didn't get to heaven but you made it close


.

Är så läskigt beroende av mina vänner just nu. Jag är verkligen inte gjord för detta och vet inte riktigt hur jag ska tolka allt. Lovade mig själv att inte bli sårad och verkar redan ha misslyckats. Jag inbillar mig själv att jag är starkare än jag är och går nu på väldigt sköra nålar. Men jag vet vad jag behöver, så därför stannar jag där jag är.

L


what's up babe


hi, i'm awesome


don't know what to do


vi är inte sånna som i slutet får varann


.



hunting


ash ash ash


rollin' down the street


det är så jag säger det, du är det finaste jag vet



.

Ser ut som en riktigt risig rishög just nu. Har inte fått många timmar sömn denna veckan och det börjar ta ut sin rätt. Det blir den tidigaste kvällen ikväll. Fyfan vad jag behöver detta!

the future we were born into


lights are blinding my eyes


just wanted too say that i love you


hope you know that


babies


erin erin erin


beat that


the winds of change are blowing wild and free


go get it darling


do it like it's the last time


fuck yeah


tricky


the whole world is on your case


hi babe

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lbx6yluvx01qb5vtfo1_500.gif

let's have a toast for all the douchbags


.

Precis när man lyckats glömma och tagit ett steg ut ur tanken. Då återkommer det. Då är man tillbaka på ruta ett och är lika sårbar som man varit innan. Inget spelar någon roll längre, för jag har tappat hjärtat i knät. Igen.

.


what have i done


some memories are better left in the past


2 steg från paradise


you're simply the best thing i ever had


.

Jag sjunker lite lägre varje gång jag vänder mig om. Men jag vänder om, än en gång. Orden fastnar halvvägs och jag vet inte hur jag bär mig åt. Det är samma gamla visa, men jag vet inte vad det är för låt.

the road leads always back too you


they both look pretty good baby girl, but so do you


making up for teenage crime


me ma baby



the key to having fun


ma' new baby


runaway fast as you can


.

You have no idea how boring everything were before i met you.

can't sleep when i think about the future we were born into


cher,,, let's sing


i am fucking awesome


clean sister



when i ruled the world


all i can think about is


hey love


boom pam



.

Sitter här, fredag kväll. Laddar kameran. Laddar allt. Kollar på fula finniga pojkar och skrattar. Vet nu hur det känns att bli sviken på riktigt. En fullständig främling för mig. Lutar mig tillbaka. Andas. Genast bättre. Imorgon har vi kanske tagit oss vatten över huvudet. Men vi klarar det. Vi fina. Ikväll låtsas jag mest att jag e trevlig. Lägger fram fina klänningen och sätter vinet på kylning. Jag mår fan inte bra av att vara ensam. Tänker för mycket. Men ska sova nu. Dra täcket över huvudet och skrika på dig.

twisted soul,,,


what to do

Take chances. Tell the truth. Date someone totally wrong for you. Say no. Spend all your cash! Fall in love. Get to know someone random. Be random. Say i love you. Sing out loud. Laugh at a stupid joke. Cry. Get revenge. Apologize. Live life!

what a man what a man what a man



the worldwall


u make me go loco



i did


sis love


tell 'em i was happy and write it on the skyline



famous dolls club


i did it

Jag känner mig ensam. Utsatt. Ovan. Konstig. Jag har klarat av att ta steget idag. Äntligen. Över 20 centimeter är nu avklippt från håret. Skönt men riktigt sjukt!

ma löv



.


if god could make the perfect girl for me it would be you


i'm in orange


shut the fuck up boy, you are starting to piss me off


måste få klaga

Det känns verkligen som jag fått en flaska kastad i huvudet. Mer exakt ett par hundra. Min näsa har snortat alldeles för mycket skit och det har satt sig lite här och var. Min kropp verkar bara vilja en sak och det är sova. Men inte får den det. Min hals är torrare än sahara och hostan smyger sig på precis då man ska sova. Min vardags-sysselsättning är numera att försöka andas genom näsan. Ett oändligt projekt. Okidå, kanske mår jag bättre än ni tror nu, men tacka ändå gud att alvedon finns.

i'll move to paris, shoot some heroin and fuck with the stars


RSS 2.0