frosen


Just nu vill jag bara dra på mig dun-tofflerna och en stor varm filt. Det är precis vad jag gjort och lugna toner kommer ut från högtalarna. Klockan är 9 och det är redan kolsvart ute och riktigt kyligt. Det känns sjukt, för det inte längesen man kunde vara ute vid denna tiden i bara skjorts och linne. Saknar det redan. Just ikväll känns det som en typisk vinterkväll. Fan med.
Amos Lee - Arms of a woman

birthday present




Är vi världens bästa systrar eller är vi?! Denna efterlängtade tatuering sitter nu på min systers vänstra arm och hon blev så glad att tårarna kom. Nu sitter den där - för livet, och jag måste erkänna att jag är lite avundsjuk.

090829

Är det en vanlig dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är min systers födelsedag HURRA HURRA HURRA.
Helt sjukt. Redan 18 år, fan vad tiden gååååååååår. Du är min andra halva och detta kommer bli en dag i historia.

Grattis som fan sis
i love you

pärlor





Dessa snyggingarna flyttade in hos oss för snart två veckor sen. Upphttade på en återvinning-station. Några veckor gamla utan mamma, utan mat. Sjukt att man ens kan leva efter sånt här.

check

Jag lever och sis fyller hela 18 år på lördag, tiden går snabbt. Har hunnit fylla två månder med älskling och skolan rullar på. Vädret är underbart och jag kan inte klaga. Jag har det underbart!

shows that we ain't gonna stand shit, shows that we are united, shows that we ain't gonna take it



familjen

 
Legender. Här med huvudet i sanden.

pppppppp




Med stora svarta bokstäver står det promoe på min arm. Det är inte jag som skrivit det, inte någon annan. Eller jo det är någon annan, men inte vem som helst. Utan självaste promoe. Kungen legenden.... allt. Tack vare malmös vilseledande bakgator lyckades vi slumpmässigt träffa på promoe och hans livvakt. Nu står det kvar där, och trots dusch så har inte det minsta streck gått väck. Det planerar att sitta där ett tag. Svaret är spritpenna!

de e fint

Sommarlovet har avslutats på ett fruktansvärt bra sätt och nu börjar allvaret igen. Det är nu som jag har en tendens till att sacka efter lite här i datorvärlden, men jag lovar att göra mitt bästa. Med tanke på att just detta året är så viktigt kommer jag tyvärr sätta datorn i sistahand. Men som sagt, ska göra mitt bästa. Och med ett förjävligt schema så välkommnar jag nu en termin full med plugg och slit. Lovade (LOVAR) bilder från köpenhamn och såfort hårddisken hittar hem igen kommer de. Puss på er, läget e fint

stress



Nu bär det snart av. AAAAAAAAAH undra vem som är lite sådär halvt spänd och glad?! För er som inte vet så kör tåget oss till köpenhamn, ströget, sol, tivoli och om inte minst N.E.R.D. Haaaa, hanell älskar pharrell som gamla goda tider spår. Hoppas ni får en underbar dag här hemma, för de ska vi ha! Pussss

sista dagarna

Jag lever, jag lovar. Bara jag som säger saker jag absolut inte kan hålla. Det är mycket nu och jag lyckas inte få andrum förräns måndag kväll. Imorgon står mina älsklingar på scen and i'll be there! Hörs kanske imorgon mitt i ruset innan tåget går. Pussss

En bild av de hundra jag lovat. De kommer så fort det finns tid.
Lovar!


just nu


Nu kör vi över bron och lämnar Sveriges marker över helgen. Pussssss

dk

Lämnar er och dethär ett litet tag. Närmare bestämt 3 dagar. Jag ersätter för tillfället varma sverige mot lite sämre väder. Det är inte långt men tillräckligt långt för att telefonkostnaderna ska stiga kopiöst. När jag inte befinner mig i vattnet så är jag troligtvis hos grannen och åker legobyggda karuseller med lillkusinen. Vi ses på söndag och då kan ni förvänta er en massa bilder. Ta hand om Sverige åt mig! Pusssssssss

läget e som fiskeläget







Just såhär slutar det när systrarna H tar en sväng ut i ingenmans-land och kommer hem sent en tisdagskväll. Resulterat i en ny bildmapp med hundratals bilder. Jobbjobbjobb idag, skulle hälsat hej på mormor men läget är betydligt sämre så det blev inget av det. Idag åt kajan av min mat på jobbet. Kändes........... coolt! Bara en dag kvar tills vi lämnar sverige, varken långt eller länge, men det ska bli måttligt skönt. Lönen checkar in på kontot någon gång under fredagen, saldot är fett mina vänner. Idag gör Regina Spector min kväll och bara en vecka och två dagar kvar tills jag hälsar på mina älsklingar. Puss på er, livet rullar.

framtidsplaner

Jag har väldigt stora framtidsplaner. Ambitiösa sådana. Jag har sedan barnsben stått fast vid att någon gång i framtiden bli frisör. Nästa år börjar jag i gymnasiet och det är där mina planer startar.

Jag drömmer om att börja i en bra och lärorik skola. Jag ska läsa till frisör och utvecklas mer än mycket. Den perfekta skolan ska inte vara för nära kristianstad och inte för långt bort heller. Städer såsom Lund, Malmö eller Helsingborg blir finemang. Men den viktigaste och största punkten i mina drömmar är att flytta härifrån. Innan första skoldagen börjar ska jag ha flyttat in i en mysig liten lägenhet och leva livet. Har redan lämnat över kostnaderna på mamma och pappa, men för att kunna leva livet behövs ett vältjänande helg-/ kvällsjobb också. Har redan börjat tänka på att si vill jag ha det och så ska det vara. Även fast jag vet att det kommer ta ett bra tag innan det blir som jag vill. Jag vill bo i en modern lägenhet men med gammalt stuk. Det ska vara ljust och öppet och framför allt ska det vara hemtrevligt. Jag ska göra det till min verison och det ska bli så bra att jag aldrig kommer vilja flytta därifrån.

Detta är i stort sätt det enda som rör runt i mina tankar nu för tiden. Detta ska bli sanning och om ett år kan jag verkligen bekräfta att det är så. Jag längtar så jag spricker.


Något i stil med detta hade varit perfekt.

black and white




trött

ORKAR INTE JOBBA IDAG!

RSS 2.0