jobbigt läge

Sitter med sjukt tjocka kläder och mår illa av alla snö och kyla som väntar utanför dörren. Jag trivs inte här helt enkelt. Har en förjävlig huvudvärk för till fället och har minskat datortimmarna nåt kopiöst. Sen har jag en förmåga att inte tänka efter, att bara kasta mig in i något och göra saker alldeles för hastigt. Att ge mig in på alldeles för djupt vatten utan att veta innebörden. När jag väl ska ta mig ut därifrån gör det ont, lika jäkla ont varje gång. När ska jag lära mig? Det känns inte bra längre och all den där glädjen som förut fyllde mig var dag har försvunnit. Helt. Hoppas på allt, att den snarast kommer tillbaka för så här tänker jag inte ha det.
__LH

rock your b-o-d-y



jeg har det godt

Känner inte för att skriva alls. Sitter med en fet teknikuppsats upp över öronen, känns inte okej. Lyssnar på medina med kun for mig, känns jävligt okej faktiskt för den e grym! Min nya mobil har kommit, applåder, har väntat i över en månad. Puss på eeer


__LH

my feet is rocking and they're never stoppin', now showing some photoBOOST








du finns i våra tankar

Ingen bra dag idag. Har precis kommit hem från en tårfylld begravning. Det var inte roligt alls, och det är aldrig roligt med begravingar. Ville inte, men var tvungen och nu i efter hand känns det skönt. En mycket fin begravning var det, du har det bättre nu! Vila i frid farfar.

__LH


check

Skolan har börjat jööö märks det? JA! Om något, har redan hunnit sitta med en svenska/SO uppsats om demokrati och det känns inte okej. Det värsta är att den ska vara inlämnad imon. Nej nu ska jag fixa ett par grejer, ska åka skidor på torsdag ju och det kommer minst sagt ge oss alla ett gott skratt. Hoppas ni har det bra för jag har det awsomeeeee, pusssss på er!
__LH

jälla schiiiiiiiiiit


Blir måttligt irriterad! Har längtat efter min kära mobil i över 3 veckor. Vi har bställt, vi har skickat mail, vi har ringt, vi har besökt affären, vi har skitit i det, satt upp oss i en ny affär och jaaaaa allt! Vi blev lovade att mobilen absolut senast skulle komma idag. Vi åker dit, har dom fått in den? NEEEEEEEEEEJ, ah vad irriterad jag blir! Mamma blev också lite smått sur så vi satte oss på donkan och käkade varset bigmac-meal. Sen körde vi till godishuset och köpte godis för hundralappar. Jag fick en egen påse, hihi så nu sitter jag här på landet igen och tröstäter till max. Känns stabilt! Ikväll blire hemmakväll framför tv'n med mig själv. Fan vad fint! Mössan är på för jag är allmänt äcklig mmm det gillar vi. Är sjuk också, det gillar vi inte men min tröstätar kur ska nog bekämpa sjukdomen snarast. Pooossss på er
__LH

my super-hair-hero


Har storstädat mitt rum idag, ändrat om och monterat upp en ny soffa med pappsen. Måttligt duktig. Dagens pärla var att jag hittade detta styling-vattnet från l'oreal. Gerryyyyymmt. Ger sjuk volym, och även om det inte syns här så ger det lite lockar med och ja i'm inlove! Wooo, nu går bussen till majsen och sen blire pulka och en massa te och skit. Jag e nästan sjuk igen, hurra inte för det inte. Men hoppas ni har det underbart, måste rusa. Pusssss
__LH


lycka till tusen

Det sjunger inom mig. En lycka har spridits över hela kroppen. Varför kan jag inte riktigt sätta fingret på. Jag har inte åkt till daddy för att stanna på flera månader. Har högst tillbringat en eller två nätter här, och det har inte kännts rättvist men inte farao har jag brytt mig för det. Innan idag när jag skulle packa väskan packade jag stort. Jag packade för att stanna helt enkelt. För en gång känns det underbart att komma till landet och vara insolerad ett tag. Jag vet inte varför. Jag är knäpp. Men jag kan nästan fälla en liten tår när jag ändå är igång. Jag har saknat detta, en massa. Har glömt hur jäkla skönt det är att bara vara, långt ifrån allmänheten och ligga och sova till det inte längre finns tid, mecka med pappsen och ja allt som innebär att komma hit. Fan, jag trivs! Har inte kunnat säga såhär på år. "Ska" egentligen bara stanna till på söndag, eller ja så säger iaf veckoindelningarna som vi har. Men denna gången skiter jag i det, jag stannar här längre. Inte trodde någon att detta någonsin skulle hända, men så är fallet nu.

En annan sak som gör mig sjukt lycklig är kärleken just nu. Jag bubblar. Jag trivs ihjäl. Jag strösar runt på moln och tycker att allt är underbart. Kanske därför jag stannar här på landet istället för att göra som jag brukar, utan att vantrivas. Allt har gått så jävla snabbt men jag är fast. Galet fastklistrad och jag trivs här. Trivs som fan och hoppas på att detta aldrig ska ta slut. Jag går runt här hemma med musik i högtalarna och sjunger som jag aldrig gjort förut. Jag springer runt och busar med allt och alla. Jag hjälper mamma och pappa som jag aldrig hjälpt till förut. Jag är lycklig som jag aldrig varit förut. Allt känns helt sjukt rätt och underbart. Fan, jag har glömt hur det känns att vara kär.






__LH

dagens i-landsproblem

Om 3 månader åker jag till betydligt varmare, - till thailand. Mitt problem nu är att hitta något att bada i. Alternativt , en bekini kanske??????????? Alla de som nu befinner sig i min låda är på tok för små och ingen tycks sälja nya till mig. Var i hundan ska detta sluta? Bara ge mig en bekini. Nu tack!
__LH

hey, read my lips 'cause all they say is kiss kiss kiss


my heart is beating like a jungle drum

är sjuk som 123 och äter godis till frukost, idag = stanna-i-sängen-och-kolla-på-film-dag



Oooooooch mamma har världens skönaste morgonrock!!!! Poooss
__LH

RSS 2.0