mitt i tårarna

Det finns människor som bara finns där. De ler och tar emot en om något skulle vara fel och har alltid en hjälpande hand. De som det aldrig får hända något med och de som alltid ställer upp om motvind börjar blåsa.
Mormor, krya på dig! Jag vet att du klarar detta.

sen kväll



Jobb och lite jobb till idag. Är trött som en gris, men ska raskt vidare till magdalena och träffa alla tjejerna. Bjussar på en bild med mina snea tänder som snart är åtgärdade (längtaaaar). Nej, nu måste jag fixa det sista och sen ska jag sätta mig på cykeln och rulla iväg. Förrästen(!), i smset stod det "ta med inlines", så är inte helt hundra på att jag kommer hem levande inatt. Det återstår att se.

huvudvärk

... så det förslår. Ska ta två ipren nu och sen ska jag krypa ner under täcket och inte vakna förräns detta skitet är över. Nattinatti.

ångest

Inte mycket som händer i mitt liv för tillfället. Har varit isolerad i två dygn känns det som. Och ett ytterligare ska det bli. Imorgon finns inga planer och det känns hemskt. Bara (BARA) tre veckor kvar till skolstarten. Här sitter jag och ruttnar, väcker ångest efter ångest, men gör inget åt saken. Från och med måndag ska jag inte vara hemma en dag. Inte en enda dag. Precis som lovet började, ska det sluta. Och jag ska låta dessa dagarna förbli de enda som jag faktiskt inte har gjort något speciellt alls. Och SÅHÄR snygg är man efter två dygns isolering, lite sims (som jag blir galen på!!!!!!!!!!!!) och en massa melissa horn. Trots ångesten är det lite skönt att bara vara. Lite.

dakota fanning




Så ung men så snygg. Kan rekomendera filmen push när dakota ändå är på tapeten. Pusspussssss nu blire' film med sis

loveli

En månad idag. En underbar månad.

mittbena



måste rusa, puss!

this is some funny shit


dagens låtar

 
Lykke Li - dance dance dance

 
Melissa Horn - New York

marknader = bästa fynden




10x snyggare i verkligheten. 60 spänn, det var den mer än värd!


situationen är så sjuk

De senaste dagarna när inte älskling varit här, har jag haft tid att tänka. Framför allt har jag tänkt på vilket kick-ass liv jag har för tillfället. Allt dansar verkligen på en ros. Var dag skriver historia och jag kan inte göra annat än att njuta. Ledigheten är en av anledningarna. Men även på jobbet går jag runt med ett stort leende på läpparna. Jag älskar mitt liv. Har träffat my d. för första gången på 6 veckor, det känns underbart. Har aldrig längtat efter att få komma hem till detta rucklet. Men det är precis vad jag har gjort nu. Det konstiga är att det finns ingen direkt anledning till min glädje, men jag vore dum om jag inte tog vara på den. Förstår ju att detta inte kan vara i alla evighet, har varit nere och vet att jag någon gång kommer komma dit igen. Saknar min älskling, det gör jag! Men det är min enda svacka just nu. Kan inte förklara med ord hur lycklig jag är för tillfället. Det må låta löjligt, men jag skulle bara vilja skrika ut att livet är bäst. Vill skriva i bloggen varje dag att fifaaaaaaaaaaaaaaan vad jag har det BRA! Just nu känns det som om varken ingen eller inget kan komma ivägen för detta. Så, be happy for me darlin's!


new shit

Här är min nya blogg, hope you like it!


RSS 2.0