lights will guide you home and ignite your bones, and i will try to fix you



Behöver plugga men vad är det just nu?
Jag ska sova! Godnatt
__LH

no pray for sorrow

Det finns så många ord egentligen. Men inte ett enda bra nog för att kunna ersätta all smärta och sorg som befinner sig inom så många just nu. Att en så inte nära helt plötsligt kan kännas alldeles för nära, nästintill obehag. Jag vet varken hur eller vad jag ska skriva för detta är minst sagt sjukt. Att det kan hända vem som helst utan förvarning, utan vilja. Även om det denna gång inte var någon så nära, kanske det är nästa. Detta var hemskt nog. Många tårar har fallits för dig och många önskar att de kunde få vakna upp ifrån denna mardröm som skapats. Men allt utan framgång.
Vi tänker på dig!




Reality-check till tusen........! Och jag kommer bli sjuk, lovar dig och alla att jag kommer bli sjuk. Min "det händer aldrig mig"-metod är sjukt nermajad sen jag var hos tandläkaren sist. Jag ska inte sätta mig i en bil på ett tag och jag är tröttare än tröttast. Ska bara sitta framför teven hela jäkla kvällen och zappa mellan de 200 kanaler som (ÄNTLIGEN) kommit. Egentligen alldeles för många för att man ska kunna kolla på ett program i taget, men fan så skönt. Saknar älskling lite, tycker du kan komma hem nu! Bilder kommer så fort denna datorn förstått att det är bilder den ska ladda upp och inte bara stå och ladda. Ha en kick-ass kväääääääääll

__LH


Draft: Sept. 24, 2009 : testar min systers nya kängor drunknar i böcker och luktar gooooooott





lördag

Det är nästan pinsamt vilken housewife jag varit idag. Nu när jag tänker tillbaka på det kan jag inte låta bli att skratta. Jag kunde bara suttit i soffan och sappat mellan kanalerna på TV - precis som jag brukar. Men istället har jag städat, diskat, tvättat (..... åtminstonde försökt), lagat mat, bakat äppelpaj och en hel del annat. Frågan är varför?
Nu har jag i alla fall fått känna på att vara själv hemma i ett dygn. Alltså helt själv hemma. Glömde nästan mata katten imorse och fick städa upp resterna efter fågeln som hon drog in i går kväll. Nu börjar jag istället tänka på hur jäkla ensamt allt kommer kännas när jag bor helt själv. Jag menar allt som behövs göras i hemmet har jag gjort på en dag? Plus att jag har haft tid över. Så nu börjar mina tankar rulla. Vad i hela friden ska jag göra på resten av de 6 veckodagarna?

pluuuggggg


Just nu - engelska = somnar snarrrrrrrrt!
pussssss

sjuuuuuuuuuuuk

Det finns så mycket jag skulle vilja dela med mig. Så mycket jag skulle vilja och kunna ta upp här. Men tid. Var finns tiden? Den bara rinner iväg. Jag har tämjt mig till en gräns nu. Och först nu förstår jag vad alla runt omkring mig menar. Jag är stressad. För stressad. Ta bara som exempel att jag varit sjuk i tre dagar nu ungefär. Men har jag varit hemma mer än en timme max? Har jag sovit mer än vanligt för att vila ut mig? Har jag varit hemma och klätt på mig filt efter filt för att inte frysa och bli tusen gånger sämre? Nej. Jag har inte varit hemma någonting. Jag har varit uppe och härjat varje dag och varje sekund av dagen. Kanske är det nu jag ska börja förstå att jag behöver ta det lite lungt. Chilla lite och prioritera de viktigaste sakerna. Kanske.


En inte lite bra låt!
It means shit to me now

090909

Kul för den som fyller 9 år idag. Kanske till och med klockan 09.09. Eller för den som just lyckades fånga den minuten. Klockan 09.09, 090909. Lite mycket nior och lite mycket tråkigt. Händer inte så mycket mer än stress, press och huvudvärk för tillfället. Datorn hamnar lite i skugga just nu men inte mår någon sämre för det. En vecka är bokad i Barcelona nästa termin, med klassen. Ska bli mer än mäktigt och om inget annat jäkligt skönt. Hoppas ni alla har det fint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har haft det bättre. Puss för såhär glad var jag i lördes:

puss igen.

RSS 2.0