to forgive and forget


just chillin


give me sun


how awesome


no you haven't


can't help feeling



sweet dreams


stomach


turn the lights on


elephant x2


mitt mitt-i-mellan liv

Önskar jag kunde fylla flera ark med gudomlig poesi som de så fint suktar efter. Önskar nästan jag var så där olyckligt kär igen endast för att lyckas fånga vartenda ögonblick och omvanlda det till eufori bara genom att få ner det på papper. Jag önskar jag hade en dröm så jag kunde ha något att varje natt återkomma till. Att jag hade en dröm så allt jag gjorde var så fruktansvärt meningsfullt och inte en sekund gick åt spillror. Nu har jag ingen dröm, ingen fantasi till att pryda flera ark med gudomlig poesi och inte är jag heller olyckligt kär längre. Det har växt ifrån mig, och helt plötsligt är mitt liv så där fruktansvärt melankoniskt och tråkigt. Jag behöver en drastisk händelse som får mig själv att slå mig på fingrarna ordentligt denna gång, och att dra mig i nacken så jag verkligen inser vad som är på väg att ske. Jag tinar omedvetet sakta men säkert bort ifrån den här världen.

oh no you did not


wish i could be beautiful for you


some feelings never seem to let go


the worlds cutest

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lh3txtRMre1qziqmvo1_500.jpg

i just came too say good bye

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lh2xdzRMcP1qfo9e6o1_500.jpg

dude

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lh21f0Hg6o1qde5jlo1_400.jpg

LA


hi babe

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lh45xmzaFk1qh8jfvo1_500.gif

just close your eyes, let me hypnotize you


isn't she lovely


don't mess with texas


you've got me, that's for sure


i fucking love you too


yes please


it feels like falling


true story


hey you


need to keep on dreamin'


all the girls standing in the line for the bathroom


i would like to wear that


make sure of that


.

Jag befinner mig i något mellanstadie just nu och försöker sätta ord på min position. Det är inte det lättaste. Jag suktar efter det där speciella och känner att jag är på väg. Dock i en obehagligt seg takt. Plötsligt händer det saker i min kropp som aldrig skett förut, plötsligt slår mitt hjärta några extra slag. Allt i min egen lilla hemlighet. Jag trodde aldrig jag skulle säga detta, men jag tror jag vill ha kärlek.

am praying for this


feelin' good


.


you only made me stronger


in million pieces (again)

Jag låter min hand och mina röda naglar pryda din kind. Precis som 5 små blödande hjärtan. På din vackra kind. Dem söker sig längre ner mot bröstet och stannar på vänster sida. 5 blödande hjärtan mot ett enda helt och starkt. Det där hjärtat som fått mina 5 att blöda.

i would like to have that


young love


hi there


let's do this shit


happy valentines day / L


this one's for you


tåv bananer i pyjamas

YEAH OMG HAHA sluts-with-cuts:  BANANAS, IN PAJAMAS, ARE COMING DOWN THE STAIRS

the city of wonder


jag gjorde det bara för dig


really wish i could say that


all black, all awesome


YES PLEASE


life's way too short

(P.s. This could be one of my favourite pictures. Beautiful Miranda.)

fuck you forever


watch out



roscoe


i'm still an animal


someday you will be a man


never settle for less than you deserve my dear


hope there's someone out there



wouldn't mind wearing that


.

This is my heart telling you good bye forever.


do us all a favour


just give me some candy


i'm in heaven 2

(Would kill to get this.)

this makes me wanna be blonde


think of me in the depths of your despair


jag vill

Jag vill ha brunbrända ben och tydliga fräknar som präglar min kind. Jag vill ha sol och ständiga glasögon som vilar på min näsa. Jag vill ha sena sommarkvällar med världens finaste människor och jag vill uppleva känslan att aldrig behöva bry sig om tiden. Jag vill vara fri som en fågel och bara leva på solljus och friskluft. Jag vill inte veta ordet av långbyxor och jag vill kunna ta var dag som den kommer. Jag vill ha festivaler och en oförglömlig tid. Jag vill ha sommar 2011, och det helst nu.

rolling in the deep


.


i'm in heaven


time is rough on me


att släppa taget

Befinner mig på okänd mark. Jag är osäker, utan att finna anledningen. Det är en gåta för mig hur svårt det ska vara att gå vidare. Att ta ett steg utanför sin ruta och inse verkligheten. Verkligheten som sätter sina spår djupt inne. Det är en gåta för mig hur lite man tar till sig och hur svårt man gör det för sig själv. Det är inte särskilt svårt, om man bara tar steget och inser. Jag är på väg och känner hur en sorg lättar från mitt hjärta för var dag som går. Jag har insett hur mycket de runt omkring mig bryr sig och hur mycket jag borde lyssna på dem. Bygga upp mig själv och bli starkare. Jag är på väg. Det är svårt att beskriva denna känsla som tynger min tunga, precis som det mesta just nu. Men det känns bra.

Ja, det känns så jävla bra att förstå hur saker och ting ligger till. Så oerhört skönt att vara på väg ut ur min lilla ruta och riva av skalet som så fint följer mitt hjärta. Jag är som ett barn på julafton och har aldrig förr tyckt det varit så här skönt att släppa taget om något. Efter så lång sorg, efter så många långa nätter och efter så många tårar som rullat ner för min kind. Nu är det slut! Finished, finito. Jag sitter idag med facit i min hand och inser hur mycket jag lärt mig av detta, men ändå inte. Om jag känner mig själv kommer jag inom en sinom tid komma på mig själv sitta i samma sits. Men just nu. Just nu är jag så otroligt lättad över att ta ett steg utanför min ruta och släppa taget, om dig!

call your girlfriend


see how i'll leave with every piece of you


ppppussy



i love you more than words can tell

Jag skulle vilja vika ihop dig och stoppa i min ficka. I min ficka ska du hållas i tryggt förvar ända tills jag behöver dig. Vilket är alltid. Oavsett om jag behöver skratta, gråta eller vila på någons axel finns du alltid där. Du är något av det finaste jag vet och tacka gudarna för att sådana som du varje dag går vid min sida. Fyfan vad jag älskar dig!

close up




.


you make ma' dreams come true


the words are written in the air


hope you're not lonely without me


today i'm happy

Twittrade nyss "det borde finnas fler dagar som denna", gjorde precis en ny spotifylista vid namn "feelin' good". Tror jag vågar erkänna att jag är glad idag. Skitglad! Jag känner för att springa runt och dansa, spela hög musik och strunta i att grannarna finns. Snälla gud, låt mig få vara så här glad framöver, man kan inte annat än älska det.

i wish i could


hi babe



you had my heart inside of your hand, but you played it to the beat



could have had it all


ass ass ass


dear God, gimme summer


let me tell you 'bout a boy i know

Minns du den där gången? Den där gången som var precis som alla andra. Minns du hur vi aldrig behövde säga något men ändå visste vad vi menade? Minns du hur vi var varandras universum? Och minns du hur vi var två människor vars hjärtan slog i precis samma takt? Minns du hur mycket vi tyckte om varandra? Hur vi aldrig klarade av att vara utan varandra? Minns du något av detta? För det gör inte jag.

Jag minns hur många gånger jag svurit och hur många gånger jag legat dubbelvikt på marken. Bett till gudarna om bättre tider och bett till gudarna om förståelse. Jag minns hur jag efter varje gång blev lika sårad och hur du alltid blev densamma. Jag minns hur lite du brydde dig, hur blind du var för sanningen. Precis som jag. Jag minns varje tår som rullat ner för min kind och hur mycket jag önskade att jag kunde vara precis som du. Kall och okänslig. Jag minns hur jag inbillade mig själv att du faktiskt tyckte om mig. Jag minns hur dåligt jag mått och hur mycket du har brutit ner mig psykiskt. Jag minns hur allt detta bara var mitt eget fel. 

Allt var så uppenbart. Du la upp alla kort på bordet men jag för blind för att se sanningen. Jag läste av korten så som jag själv ville att det skulle vara, inte som det faktiskt var. Jag minns hur jag alltid var lika melankolisk och skulle kunna jämföra mig med ett spöke. Jag minns hur allt var så fruktansvärt oviktigt, förutom just du. Jag minns hur ont allt gjort och hur lite allt var värt. Jag minns hur kär jag var, utan någon respons över huvud taget. Jag minns allt, jag minns det som igår.

what the fuck, have i done


clean


RSS 2.0