2010 becomes 2011

Jag torkar mig om näsan för femtielfte gången. Den slutar aldrig rinna trots att jag snutit ut halva hjärnan. Klädseln är ännu osäker och därför packar jag ner ett flertal alternativ och låter det bli som det blir. Det är inte mycket jag vet vid detta laget om jag ska vara helt ärlig. Men en sak är säker, och det är att morgondagen kommer bli hur jäkla bra som helst. Hoppas ni får en skitbra nyårsafton och gott nytt år på er! Puss

you are my sweetest downfall


.


you're not easy to love


good girls go to heaven


mama, i just shot a man down


.

Jag fick mig precis en tankeställare. Idag åkte min syster till Göteborg för att leva livet en vecka. Jag fick precis det här smset från henne: "Impulsutång ikväll! Fyfan vad fint ändå." Jag läser resebloggar och följer tjejer som lyckats uppfylla sina drömmar och nu lever mitt drömliv. Jag tänker tillbaka på min dag och dagarna före det. Jag har suttit på röven och inte gjort något vettigt över huvud taget. Jag har tagit mig vatten över huvudet och lyckats fånga mig själv i min egen fälla. Det finns så mycket jag vill göra här i livet. Men det finns också så mycket som stoppar mig från att göra det.

Idag om någon gång driver dessa tankarna mig till vansinne. Idag har facebook varit min bästa vän, och chokladasken efter det. Jag har stått i duschen i nästan två timmar, fixat till mig förgäves och blivit förbannad så det nästan kokat i öronen på mig. Tiden har aldrig lyckats gå så sakta som den gjort idag. Allt jag vill är att den ska slå slint så det kan bli fredag. För då är nog den enda gången på länge som det faktiskt händer något i mitt lilla låtsasliv. Mitt låtsasliv som jag låtsas trivas i och som jag låtsas vara lycklig med. Jag behöver en stor förändring just nu så jag kan skita i alla de där sakerna som stoppar mig från att göra precis det jag vill. Jag behöver en annan stad, med ett annat folk, i en annan tid.

got


extreme ways


baby i've tried


tell me why don't you love me


.


it's no doubt that the ass is the titties worst enemy


it don't mean a shit now


i met up with the king


home is whenever i'm with you


Christmas Day

Jag har haft en minst sagt omtumlande helg. Jag har spenderat den med världens bästa familj och haft det hur mysigt som helst. Men ändå är det något som fått min mage att snurra extra varv och fört mina tankar någon helt annanstans. Det finns så många önskningar just nu men väldigt få slår in. Jag försöker hitta mig själv någonstans i detta och hur jag ska lyckas med det är ett stort mysterium. Det enda jag kan göra nu är att försöka ta vara på julen, för snart är den över. Och framför allt ta vara på världens finaste familj. Vet egentligen inte vem jag försöker lura. Jag är oerhört känslig ikväll och ska krypa ner under täcket och gråta ut varenda tår som en sorg på min kind.

från oss, till er alla


it's the most wonderful time of the year

God Jul alla fina, hoppas ni får världens bästa julafton. För det ska jag se till att ha!

just do it


what's up


partychics


lips like sugar



note to myself

Jag vet egentligen inte vad det finns att säga. För att vara ärlig och bara rakt på sak, det här kommer inte få dig att stanna. Du behöver gå vidare och komma igång, jag kan inte göra det åt dig. Jag vet att det finns så mycket du vill göra, men kärleken är svår och tiden är tuff. Jag har ingen nytta av din evighet. Varken av den eller av din lycka att känna dig fri. Jag lever bara för att jag älskar det, inte dig. Och det ser du nog. Kärleken är svår och tiden är tuff. Tänk efter vad du gör, för det finns bara ett liv och det är detta. Och det är vackert.

yes we do


i'm right over here



who says


you lost it all


the only love we seem to get


.

Har länge tvivlat på den gud som sägs finnas högt ovanför oss. Men nu plötsligt verkar allt så uppenbart och plötsligt verkar han vara min bästa vän. När jag behövde honom som mest kom han och löste precis vartenda litet problem. Helt plötsligt går jag runt med ett leende på läpparna, spelar hög musik och sjunger med i härligt falska toner. Jag mår bra nu.

it wasn't supposed to hurt this much


i've seen twilight


let's skate


somehow you left me neglected


read ma lips b


true shit


beautiful disaster


hi babes


hottest shoes walkin on earth

Jeffery Jeffery Jeffery!

i havn't been enough for you so


six years, three hours


chuck chuck chuck


you lost me


.

"I don't understand how pictures never change, but the people in them do."

all they say is kiss kiss kiss


.


waddup?


right after the storm


drömmer dig hit


another lovestory

Minns precis varje ord och varje rad jag skrivit. Minns varenda dag jag lidit. Minns en längtan efter dig, så stor att jag knappt själv någonsin kunnat förstå. Trots att tiden varit svår ibland, har kärleken alltid varit den som givit mig tröst. Jag minns allt som om det vore igår. Första gången du log och framför allt, första gången dina läppar mötte mina. Med kärlek. Det var endast två hjärtan som slog i samma takt, våra hjärtan. Och inget mer behövdes. Jag önskar att vi idag kunde stå där vi stod. Men det är ännu en önskan förgäves.

Efter alla mina hopplösa rop på hjälp ska jag nu lyckas ta mig upp härifrån själv. Nu när jag sitter som mest fast i klistret. Det får ta den tid det tar, men bort från dina armar är det enda jag vet att jag ska. Jag ska ta mig loss från det där järngrepp jag fastnat i en kväll för längesen. Det enda jag ber om nu är precis det jag så fint läste för ett tag sedan. "Bokstaven x får gärna försvinna från alfabetet och kärleken får gärna komma tillbaka till mitt liv." Fast den här gången i en annan skepnad.

det kanske tar emot, men vi hör ihop


summer pleez


dear santa: 2


sensible heart


the fantastic three


sunday bloody sunday

Jag har haft en skitbra helg här i mitt låtsasliv. Jag har levt livet och inte tvekat över något. Inte ens en sekund. Jag har gjort precis allt det jag velat och inget har kunnat stoppa mig. Det känns skönt att inte ha några gränser för en gångs skull. Och det känns skönt att kunna göra som jag vill och må bra, hur jag än gör.

Faktum är att inget av orden ovan är sanna. Inte ens lite. Början på fredagen var väldigt fin men även den slutade tyvärr åt det motsatta hållet. Sedan har jag bara legat inne. Sovit. Ätit. Vomerat. Sovit. Jag har aldrig mått så här dåligt i hela mitt liv och bara tanken av att hamna där igen får mig att må illa än en gång. Först nu har jag kunnat kalla mig själv människa igen och det tär på mig. Än en gång vänder jag mig till herren och ber om att få allt ogjort. Uatn framgång. 

Ikväll har jag också kollat på en så fruktansvärt känslomässig film att hela min värld har stannat upp. Jag vet varken hur eller varför. Men det känns så. Nej, med detta sagt önskar jag er en god natt, för nu tänker jag lägga denna helgen bakom mig. För gott.

.


"life is good"


dear santa


ma' cole


yes they do


this is me today


fuck ye it's friday

Klackarna på och kavajen likaså. Ikväll är det finfint som gäller och jag kunde inte varit med taggad. Det här kommer bli en kväll vi sent kommer glömma.

that is some kick ass cigarettes


kissed by you, killed by you


really can't stop ma feet


.

- and it's going to be a good one!

h for hot


det jag egentligen förtjänar

Förundras över hur allt kan se så brutalt dystert ut. Jag blir lika förvånad varje gång jag öppnar dörren. Drömmer mig bort bland gröna sommarfält och sena sommarkvällar med brusande vågor. Det är vid tider som denna man verkligen borde ha något som kan ta över sina tankar och få de på andra vägar. Tyvärr är detta bara tomma ord som inte hjälper mig någonting. Jag har inget mer än dysterhet i mitt huvud nu för tiden och det kommer nog krävas något drastiskt för att jag ska kunna ta mig upp här i från. Jag önskar att livet inte var så oerhört komplicerat och att jag kunde få svar på alla obesvarade frågor. Vad allt hade varit så kolossalt mycket lättare då. Med några ynka svar.

Jag försöker ta tillbaka alla felsteg jag tagit. Utan framgång. Jag önskar att jag aldrig givit bort mitt blottade hjärta på det där sättet jag gjorde. Att jag skulle varit betydligt mer försiktig innan jag bara gav bort det. Till dig. Det kommer ta lång tid innan jag får tillbaka det. Och det svider så otroligt. Jag är inte hel nu och det gnager på benmärgen, varje dag. Även om jag lovar mig nu att aldrig göra om det, vet jag mycket väl att jag kommer göra det ändå. Så som jag gjort flertal gånger förut. Jag är så ofantligt naiv att det nästan skrämmer mig själv. Nu står jag kraftlös inför kärleken, igen.

Jag sluter mina händer och låter mina fingrar böjas naturligt. Jag ber om att jag kunde stanna tiden och lära mig det jag alltid lovat. Att jag kunde ta lärdom av alla de felsteg jag gjort, istället för att göra om dem. Jag vet att detta är ett hopplöst rop på hjälp, men snälla hjälp mig att orka lite till. Detta är en stilla bön om ro igen.

go fuck yourself


ring the alarm


just gimme that


kearlighed


.

Jag är som ett barn på julafton. Jag är helt tagen och kan verkligen inte sluta. Läser helt fruktansvärt vacker poesi och i mina vildaste drömmar är det jag som skriver. Här hittar du bloggen.

"Mitt hjärta börjar alltid att förfalla i fästpunkterna när jag ser din ryggtavla gå ut genom dörren. Ingenting enerverar mina känslor lika mycket som när mina ögon söker bekräftelse  i dina. Och bara tanken av att du är så nära mig klipper av mina vingar. Det är som att någon drar ur mina hjärtrötter från bröstkorgen och skoningslöst trampar på mitt hjärta hundra gånger. Det är som att livet ger mig sin allra största förnekelse i ett blint hjärta. Det är då jag får kvittens på en förlust som får mig att vilja släpa mina bara knän mot marken, för att få smärtan att släppa fokus innifrån."

what a ass what a ass


boys we all do adore


.

Allt verkar så klart för mig nu. Jag har försökt lura mig själv så länge, att jag nästan tappat bort sanningen. Nu slog den mig. Jag lovar mig själv varje gång att aldrig hamna här igen. Men ändå gör jag det. Är medveten om allt någonstans där långt bak i bakhuvudet, men har lyckats tänka bort det. Nu när det slår mig gör det ännu ondare och jag önskar jag kunde ta tillbaks allt som sagts och gjorts. Men olyckligt nog går det inte. Att något så litet kan bli så stort och göra så ont är nästintill ofattbart. Jag önskar verkligen jag hade kunnat stoppa det, innan det blev till vad det är. Har problem med att få ner känslor i enstaka små ord, men försöker verkligen för att få ur mig allt. Tyvärr misslyckas jag drastiskt, och istället lägger jag tankarna på fel saker och glömmer bort det som är viktigt. Just nu vet jag mycket väl att jag egentligen borde plugga, men inbillar mig själv att jag klarar det ändå. Precis som jag gör med allt annat.

the world's greatest


come on, show 'em what you're worth


måndag

Är nu inne på fjärde ägget i rad och antar att jag snart börjar se kycklingar framför mig. Skalar den sista klementinen och pluggar helt utomordentligt bra. Har det skitkul nu.

Update:
Fan, börjar få riktigt ont i magen!!!!

extreme ways


Why do i want you, now when i can't have you? Why didn't i just want you, back when i had you.


.


na na na diva


ska bli full för kärlekens skull


just fuck it


can't keep you from fallin'


.

Det var mina minnen som höll mig uppe varje dag. Och du är som att andas för. Som en drog, ett måste! Jag gav aldrig upp dig fastän du försvann. Men långa dagar blev till nätter. Sen till år.

don't fucking tell me what to do, man


victoria's secret show 2010


it should be winter now


you can't spell fuck without u

Jag börjar så smått bli rädd för mig själv. Jag känner inte igen den jag sakta men säkert förvandlas till. Idag har jag lyckats med det jag längtat efter, att göra om allt det där sårbara till ilska. Eller i alla fall få bort det på något sätt. Ikväll sitter jag här med kokande ilska inom mig, men ändå känns det inte bra. Nu vill jag istället vara ännu värre tillbaka och på något sätt få övertaget, vilket jag aldrig kommer få. Jag är och kommer alltid vara körd när vi kommer till den punkten. Men just för stunden låtsas jag att jag kan få det, och känner mig stark på något sätt. Ikväll går jag för första kvällen på länge och lägger mig utan att oroa mig över ett skit.

it really is bby


am loosing control


hi baby


the streets

"In one single moment your whole life can turn 'round. I stand there for a minute, starin' straight into the ground. Looking to the left slightly, then lookin' back down. World feels like it's caved in - proper sorry frown."

cole freakin' stunning mohr


let's do something drastic


RSS 2.0