so sick


Jag e sjuk. Väldigt sjuk och det är sanning tyvärr! Men det jag INTE förstår e att jag måste vara mer än sjuk fr jag blir aldrig mätt. Aldrig! Jag är hungrig hela tiden och vill äta allt som kommer i min väg, haha okej kanske inte riktigt så, men nästan. Mat e ju iofs gott men vafan, snart börjar jag ju rulla med.

vi drar till malmö



alla vill till himmelen men få vill dö

Vi har det underbart här. Har hunnit med att snorkla med, vilket var något av det bästa jag gjort i hela mitt liv! Just nu står vi dock inför ett stort val. På tisdag är det meningen att vi ska åka in till huvudstaden Bangkok och shoppa rumpan av oss allihop. Men som jag tror alla vet pågår det väldiga demostrationer för tillfället, och det sen ca 4 veckor tillbaka. Tydligen är läget nu värre än någonsin. Imorse anmäldes 12 döda efter nattens bravader och under de senaste dagarna har de satt in ytterliggare ca 3 000 militära poliser. Det har varit ett antal bombattentat och de börjar spärra av vägar och stänga av järnvägar. Det nya förslaget är nu också att införa ett utegångsförbud på kvällarna/nätterna för att minska folkmassorna. Man får heller inte vistas mer än 5 stycken i ett sällskap. Men nu är det ju så att vi vill till Bangkok. Vi vill shoppa satan och vi vill uppleva allt som har med Bangkok att göra. Vi har ca 3 dagar inplanderade där och här på Koh Mak finns inget ens i närheten av det som väntar i huvudstaden. Men även fast vi vill handla vet vi inte om vi är villiga att ta de riskerna som finns. I vårt sällskap är vi även 10 pers varav 2 är under 11 år och då inte kan springa lika snabbt som vi om det skulle behövas. Givetvis är det också storhelg JUST de 3 dagarna vi har planerat vara där. Det är den sk "vattenfestivalen". Vilket då innebär att folk e lediga och det kommer vara mer människor där. Aaaah, vi blir galna här. Vi som ville! Vi som fortfarande vill men inte riktigt vet om vi vill ta riskerna. Hotellet måste bokas senast idag så det gäller att tänka snabbt. Så Emilia och Maja, om ni läser detta, bli inte sura om jag inte kommer hem med converse. Då handlar det bara om att vi inte vågar ta oss in till Bangkok helt enkelt. För även om hotellet bara ligger 400 meter från det största shoppingcetrat, kan det hända mycket.




En stor jäkla kamp mellan gult och rött! Vafan (jävlaaaa fan), var ni tvugna att demostrera just nu? Just nu när vi är i Thailand? Aja, vi får alla hålla tummarna för att det inte är så farligt som vi får läsa om. Och att det lugnar ner sig rejält tills tisdag när vi har planerat att åka dit. Pusspusspuss på er om det blir bättre. Vi kan alltid hoppas!
__LH

just nu i thailand

Sitter här i vår underbara bangalow och njuter av hur jävla fint här e. Ni anar inte! Skulle aldrig kunna föreställa mig detta paradis jag möttes av. Det är nu vår femte dag här på koh mak som verkligen kan förklaras som en paradis-ö. Om 6 dagar åker vi in till storstaden bangkok och då är allt solande och badande tyvärr över. Dock blir det inte så värst mycket solande här, då det är något över 40 grader i solen. Det gäller att hålla sig i skuggan hela tiden. Ungefär såhär brukar dagarna i ända se ut:

Sitter för övrigt just nu och tittar ut över vår oslagbara utsikt. Det är inte mer än 20 meter ner till vattnet. Sick! Har precis duschat och tagit på mig lite finare kläder än de jag tidigare burit här nere. Det är en fin fiskrestaurang som gäller ikväll. Taxin går klockan 6, vilket är om ca. 50 minuter. Imorgon äre snorkling all day long som gäller, det har vi alla längtat efter. Köpte ett par Ray Ban brillor i förrgår också, riktigt nöjd om jag själv får säga! Sen om de är äkta eller inte gär inte mig så mycket, för snygga är de iaf. Man ser inte de så tydligt här, men här e en bild iaf:)



Gardinerna nerrullade till max för de lägger halmtak här ovanför oss, vill inte direkt att ett gäng thailändare ska spana in oss dygnet runt haha! Aja, nu ska jag fortsätta fixa mig. Hoppas ni har det lika underbart som jag har hihi, PUSSS på er.
__LH


imorgon gäller det

Jag är som ett litet barn dagen före dopparedagen. Jag är sjukt exhalterad och går på nålar. Tiden går overkligt sakta och det känns som jag går runt och räknar minuterna tills det är dags för att lyfta. Det är första gången för mig och min familj som vi är så här långt bort. Vi kommer få uppleva 14 varma sommarkvällar och nyår. Imorgon bitti lyfter flyget med slutdestination Thailand. Herregud vad vi längtar och herregud vad jag inte kommer kunna sova i natt. Kommer sakna alla här hemma och det kommer svida att spendera 2 underbara veckor utan dem. Ha det underbart här hemma och GLAD PÅSK! Pussss

RSS 2.0