one last good bye


Här sitter jag nyvaken och fin. Är trött som fan. Vaknade upp med en konstig verision av nackspärr, feel my pain liksom! Vill sitta på flyget och resa nu nu NU. Hoppas ni har det bra här hemma och ta hand om sverige åt mig:) PUSSSS

we're off to spain, see you in a week KISSES



ett undantag

Jag önskar lite att jag vore på siesta nu. Allt hade varit en fetefest och man hade inte behövt bry sig om något. Kan nästan fälla en tår för det. För en fetefest är precis vad jag behöver just nu. Det är mycket som går i och runt i min hjärna. Jag försöker vara stark men vetifan om jag klarar det om inte min räddning kommer snarast. Jag tänker alldeles för mycket känns det som och därför behöver jag tankarna på något annat. Ikväll har jag haft en skittråkig kväll här på rummet varvat med lite packning. Det är kvällar som denna som gör att jag mår såhär.... piss. Jag tänker på allt och allt blir 10 gånger värre. Egentligen är det inget. Absolut ingenting. Men jag tänker och tänker och tänker och vips så är det en jätte grej och jag mår dåligt. Usch, nu låter jag inte frisk, men det är jag. Jag lovar, haha. Jag behöver en varm famn just nu och en fet jävla räddning. Nu åker jag trots allt till Barcelona imorgon och hoppas på att det blir min räddning. Men nej jag vill ju stanna kvar här i ruttna Kristianstad. För en gångs skull. Nu är allt bra här och jag behöver stanna hemma. Fats nä, en resa är kanske det jag behöver trots allt. Okej Linnéa. Sluta tänk nu, nu ska du ha en åååååsum resa och leva livet. PUSSSSS

damn

OKeeeeeeeeeej, jag har kommit på ett stort problem. Vi åker till Barcelona imorgon efter imorgon (=fredag). Men jag kan inte packa. Seriöst, jag måste suga på att packa. Jag kan verkligen inte. Mitt rum ser ut som............ Jävla tur inte mamma är hemma!

my new bow


- I just loooove it guys

på tal om naglar och nagellack

Varför lär man sig aldrig att måla högerhanden? Seriöst. Antingen har alla samma problem och alla blir galna eller är det bara jag som är sämst på det. Jag kan verkligen inte. Egentligen borde jag vara grym för jag menar, man har ju målat naglarna några gånger under sitt liv. Jävligt många gånger. Men ändå lär man sig aldrig. Jag börjar alltid med vänsterhanden för den är lättast, så klart. Sen kommer det där med att måla högerhanden. Ja, ibland skiter jag i det. Ger upp liksom, för att jag inte pallar. Men ibland tar jag tag i det och det tar lång tid som sören men det går. Såååå nu vänder jag mig till gud igen. Snälla gud kan du göra så jag blir grym på att måla nagellack på min högerhand också? Då skulle jag bli jätteglad. Pusss på dig då

tack som fan

Tack gud för kladdkaka! Undra om jag hade klarat mig utan det? Kladdkaka som är så gott. Du är bäst som skapade det. Amen.

nails blue like the sky



pharrell <3 me,,,, kolla vad söta vi e


kan jag få en puss?

Okej hörreni! Nu har jag kommit in i den där löjliga tonårsromansen igen. Jaaa, ni hörde. Ni känner mig och vet redan nu vem det är. Pharrell. Pharrell-snyggast i världen-Williams. Hanell älskar Pharrell. Så är det! Fyfan, säger jag. Finner inga ord. Om han skulle komma och knacka på mig dörr hade jag svimmat. På allvar. Fattar ni nuuuuu vilken jävla pudding detta är? Ha? Ni som inte ser mening med detta är fan störda. På riktigt. Pharrell är snyggast i världen. Punkt slut. Och jag tänker fan inte gifta mig förräns jag fått honom. Jaaa, det kan ju vara ett bra sätt att komma undan giftemålet. Eller kan det vara ett bra sätt att leva hela livet i en dröm. Eller nåt. Jag ska fan träffa han på riktigt, jag ska tala om vad jag tycker. Och så kanske. Kanske kanske kanske. Han följer med mig hem. Tror ni inte det? Det tror jag.






a little love story

Här får ni länken till världens bästa. Den som löser alla problem och alltid får en att känna sig så jävla säker. Seriöst. Vad hade jag gjort utan dig? Kära. Underbara. Älskade. Google.

will you be my prince


småbarnen är värst

Det där med att vakna sent körde till sig. Rejält. Varför väljer man att bo grannar med småbarn? Varför väljer man att sova i det rum där solen går upp på morgonen? Varför är det så jävla stark sol ibland? Och varför sover man med öppet fönster? ÅÅÅÅååh

kisskisskiss




sweet saturday

Känner ännu mer irritation. Det kokar. Inom. Mig.
Meeeeeen jag har haft en toppen dag med mina pärlor idag. Grattis än en gång till konfirmationen märran! Skål hehe. Nej nu ska jag sura lite till. Ska sätta på en film och bädda ner mig och vakna......... sent. Pusssss

F


feel like screaming



Once the fairest - always the fairest. Erin wasson puss

blandar vin med mannagryn

Idag är det konstigt, okejjj???? Vädret e piss igen och jag känner för att bädda ner mig och inte vakna. Men men men självklart ska jag det. Imorgon är det märrans konfirmation som gäller, så imorgon ska jag vara snygg! Och glad! Puss på er hoppas ni har en bättre fredag än jag

maskinen does it again


världens snyggaste par genom tiderna, johnny <3 kate



en sak jag e dålig på

Det finns en jobbig sak som jag ofta går igenom. En situation jag alltid försöker undvika.... men lyckas inte alltid lika bra. Vet ni vad det är??? Buss-fonomenet. Det jobbigaste som finns. Det jag menar är när man möter folk, vem som helst. Då är alltid frågan vad ska jag göra? Och hur? Ska jag hälsa, och gå förbi? Ska jag ignorera att personen sitter där eller ska jag sätta mig bredvid och börja snacka? Ska fan snart börja cykla bara för det, så jag slipper detta!

är vääääldigt glad idag



wierd things

Det är komiskt hur man kan mena något man gör. Och sedan vända det till sin motgång och ångra det mer än något annat? Håller jag på att bli galen? Eller? Nej, bäst jag hoppar in i duschen med mig och blir lite normal. Och lite skrynklig.

på tal om piercings

Idag hade vi ett väldigt intensivt snack om piercings, eller ja något sånt haha! Att folk inte kan vett och vet vad som är snyggt vava? Skam. Därför tänkte jag nu redogöra vad jag tycker.


Piercings runt munnen. Spelar absolut ingen roll vart du har det runt munnen men det är fult var som. Försök inte, bara ge upp. Det är verkligen inte snyggt, tro mig.


Fult nummer två får bli navelpiercing. Alltså seriöst? Detta har bara blivit en fjortis och överskattad grej som varenda unge vill ha. När jag var liten ville jag med ha det, japp! Guilty. Men nu, nej nu skulle nästan det vara det sista jag skulle göra.


Piercing i tungan e snyggt. På rätt person. Ja, jag kan ha sagt att jag vill ha det! Men jag är inte så säker. Det kan vara sjukt charmigt. Men det kan också vara sjukt fail. Ja, det ger en liten signal om "fuck me" eller nåt. Men ändå snyggt. På något vis. Nja, jag får vänta där! Kan inte säga riktigt vart jag står, eller jo för fan. Det e snyggt.


Piercing i örat e snyyyggt. Men fyfan vad ont! Om det är någonstans man ska pierca sig så är det ju i örat. På bild nummer två menar jag där där det redan är piercat, inte där där den röda ringen e. Detta stöttar jag verkligen, men fan inte smärtan.


Piercing i börstvårtan e svårt. Det e riktigt snyggt på den som det är snyggt på.... Om ni fattar? Som Erin Wasson på bilden ovan, på henne e det ju dösnyggt. Men på någon annan kan det vara riktigt räligt. Men på rätt person, är det snyggt som fan ja!

say whaat


we're pussys

Och plötsligt när man skrev att man mår sådär bra känns allt fel. Whaaaaat liksom? Får en klump i magen och vill lyssna på sorglig musik och bädda ner mig i sängen och stanna där. Det var mycket nu som flög på mig. En sak jag tänkt på länge är varför man bryr sig så mycket om andra människor? Om vad andra kommer att tycka, om vad andra kommer säga och göra. Varför kan man inte bara köra sitt eget race liksom? Jo, för man vågar inte. Man är en deep deep pussy som e alldeles för feg för att skita i vad andra tycker. Jag är verkligen en av dessa. Jag bryr mig skitmycket om andras åsikter och deras syn på mig, alldeles för mycket ibland. Varför skulle inte jag kunna få gå till skolan hur jag vill och göra vad jag vill liksom? Jo, för det är jag för feg för att göra. Vaaaafan e problemet egentligen? Det är ändå mitt liv men tydligen har mitt liv fått väldigt stor inflytelse av andra nu på senaste. Och nu är det såhär mer än någonsin förut. Kan man inte bara släppa det? Typ beställa en tid och så vips är det borta. Så kan man ju göra med så mycket annat?! Eller nej, det går nog inte. Jag får nog jobba bort det själv helt enkelt. Det är bara mitt eget fel. Mitt eget jävla fel att jag är så feg och vågar inte vara mig själv fullt ut. Fast egentligen, finns det någon i hela vida världen som verkligen vågar det? Det tror inte jag. Det finns alltid någon gång som man tänkt att ska jag verkligen göra detta? Eller ska jag verkligen ha detta på mig? Nej, nu ska jag fan bli bättre på detta. Jag ska köra mitt eget race, eller ja iaf försöka.

En annan sak jag stör mig på är varför man är så jävla rädd för att vara ärlig mot folk? Haha, detta är helt sjukt komiskt. Varje dag går man och tänker saker om folk som aldrig någonsin skulle säga till dom. Varför? Jo, återigen är vi för fega. Att vara för ärlig tjänar ingenting till. Men man kan vara mer ärlig än vad man är nu iaf. Till exempel har jag hela mitt liv "tvingats" till att umgås med folk jag egentligen inte tycker om. Endast för att jag är för feg för att säga nej eller för feg för att bli ovän och riskera alla konsekvenser. Men vafan detta är ju sjuuuuukt. Ingen ska väl egentligen behöva umgås med folk man inte tycker om? Ha, är det normalt ellä? JA, det är det idag. Tro det leler ej, men ni alla där ute umgås med folk ni egentligen inte tycker om. Och detta ska jag fan bli bättre på. Vara ärlig och inte vara så jävla feg. Seriöst. Vafan Linnéa. Jävla pussytorsk! Skärp dig nu , en gång för alla. Och ja, det ska jag bannemig göra med! Nu hörni, bitches and hoes där ute nu ska ni ge er fan på att jag ska göra sak av det hela. Jag ska vara ärlig. Inte för ärlig för det gå oftast åt fel håll. Men inom en rimlig gräns liksom? Låter inte det bra? Jo, tamigfan att det gör. Nu kör vi!
__LH

sweet

Hade en skitbra kväll igår och just nu känns allt toppen. Det mesta verkar rulla på fint och det enda som stör mig nu är vädret. Varför är det så jäkla pissigt väder? Blir ju snart deprimerad igen. Till och med norrland har betyyyydligt varmare än oss. Jag menar come on! Vi vill ha varmt, och det nu.
__LH

famous doll club


iphone dude

Check this out! LÄNK
__LH

snäääääp, it's my b-day



Tack för alla gratulationer jag fått hittills! PUSSS

puss

Måste inte jag ha världens bästa vänner i hela vida världen? Jag sitter här i all min ensamhet, inte alls längesen jag träffade vissa och här sitter jag... Ja, här sitter jag och saknar mina fina hjärtetroll!

RSS 2.0