listen babe


ass ass ass


tomma söndagsord

Jag vrider mig mot höger och rullar runt åt vänster. Jag vänder och vrider men hittar aldrig det jag vill. Jag vaknar till samma sak oavsett vad drömmen bjudit på. Det är alltid samma sak och det tycks inte vara något varken du eller jag kan ändra på. Jag vill hitta den där känslan igen. Den som får en att vilja göra något och den som får oss att återuppleva våra drömmar. Precis så vi vill. Önskar att jag någon gång hittar dit jag vill, just nu söker jag. Det är allt jag gör. Jag vrider mig åt höger och rullar runt åt vänster. Jag vänder och vrider men hittar aldrig det jag vill. Imorgon väntar nya bekymmer.

.


i'm right over here


365 days


D.A-R

Fått en flaska i huvudet, legat sövd på akuten. Varit död i minuter, hela själen var bruten. Blivit jagad av snuten, blivit vilse på djupet. Jag har famlat i mörker men i dig såg jag ljuset. Och för dig har jag låtsas och dolt mina tårar. För dig blir jag mindre, som gubben i lådan. Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid. Jag gräver min grav för dig och jag är en soldat för dig. Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks. Jag har givit dig allt, jag har ingenting kvar. Men för dig ska jag göra det tusen gånger om.

take us back


a'la natural,,, mamma bakar äppelpaj


big in japan


we don't waste no precious time


.

Jag har haft en helt ok kväll. Som man skulle kalla det. Har lyckats kolla på 3 filmer. Samtidigt. Käka upp en hel påse chips och somna på soffan ett flertal gånger. Loggar in på datorn och inser i samma sekund att jag inte borde gjort det. Lissen. Går och lägger mig alldeles för tidigt ikväll. Alldeles för tidigt för att vara en lördagskväll.

kom nu älskling, le och va god


23

Världen är fylld av problem. Över allt. Ingenstans. Höger. Vänster. Runt om oss. Inom oss. Vi kommer aldrig ifrån dem. Har länge undrat varför världen är så orättvis. Varför finns det så många problem? Det är sånt där som sänker folk. Det är sånt här som får folk att gå ner sig och må riktigt dåligt. Problem. Jävla problem. Men jag tror att alla behöver inse en liten enda sak. En sak som kanske hjälper en komma över problemen för en liten stund. Sådär. Utan att någonting egentligen löser sig. Allting kommer bli bra till slut, om man bara låter allting va.
D.S.B.

HOT x4


we used to be the luminary ones


r.n



thirsty thursday

Blandar sunt med förnuft och släpper taget om kniven. Att förstöra för sig själv är det enklaste i livet. Jag vänder mig om för att se mig själv i ryggen, och jag vet att jag alltid tappat nåt. Jag vill inte längre veta vad jag kan, jag misstror mig själv och håller ensam hand i hand. Jag dyker upp och försvinner med svansen mellan benen, med näsan i vädret och med foten i klaveret. Är en kutrygg i själen, har en kutryggad kropp, men oavsätt vad finns där ändå alltid hopp. Så låt oss dansa så där till dansmusik igen.

last night i said i was fine, but i lied, my heart's in thousand pieces


i found you love


things do change


ma baby


fuck me


finner inga ord

Har nu under en veckas tid hamnat flertal gånger bakom en man med riktigt vidrigt öronhår. Jag har konstaterat att den dag jag får öronhår, går jag under. Det kommer vara som ett svek för själen och har jag inte varit deprimerad innan kommer jag att bli det då. Det finns nog inte ord för hur äckligt detta är. Och om jag nu någonsin i mitt liv råkar ut för att hår börjar växa på mina öron, ja då går jag som sagt under.

det regnar mandlar från himlen


.

Jag är väl sansad nu när vi beter oss som djur. Vi är en mänsklig bur. Jag kan inte komma ur.

gimme that tee


face it


.



walkin' without destination


in million pieces

Jag låter min hand och mina röda naglar pryda din kind. Precis som 5 små blödande hjärtan. På din vackra kind. Dem söker sig längre ner mot bröstet och stannar på vänster sida. 5 blödande hjärtan mot ett enda helt och starkt. Det där hjärtat som fått mina 5 att blöda.

tonight_ 3:pm


easy one


.

Sitter här med en handduk slarvigt virad runt huvudet. Vinflaskan är på kylning och jag lägger en ojämn linje på ögonlocket. Skiter lite mest i vilket och lyssnar på sån där musik man bara kan göra nu. Trycker i mig en sliskig pizzabit och klagar över mitt tandont. Ikväll har jag gett mig in på lite för djupt vatten men inte fan ska någon stoppa mig för det. Ikväll är jag galen.

am dying to get there


think i'm a little bit in love with you


let's do it


har blivit en riktig tönt idag, braces fo sho


vår allas kapten

Alla vill till toppen och vill göra karriär. Vi vill ut i rymden men stjärnorna finns här. Vill du se stjärnorna ta dig en titt omkring. Vem e de som bestämmer om man blivit nånting. Jakten på framgång och succé gör människan blind. Livet är större än materiella ting. Du har inget att bevisa för dom. Bli aldrig nånsin en kopia av nån. När dom vill visa deras väg, så kan du hälsa att vi följer inte med.

flying A


wednesday

Efter endast två saker här i världen kan jag känna mig riktigt stolt. Efter jag fått  mvg på ett prov, och efter ett hårt pass på gymmet. Båda sakerna är jobbiga att nå, men det är så jävla skönt när man väl kommit dit. Idag kan jag känna mig väldigt stolt, och det gör jag! Som pricken över i:et har det bakats kanelbullar här hemma och det känns som jag svävar på rosa moln. Det har varit en rätt fin dag idag. Med solsken och allt.

yes it is, love


just nu

Jag vänder mig åt höger och tittar ut genom fönstret. Jag är i detta laget halvt om söndersliten, halvt om ihoplappad. Jag liknar mig vid en trasig gammal grytlapp och suckar än en gång. En sån där man gjort i syslöjden och gett till mormor julen -97. Jag river för femte gången idag hål på det där myggbettet på högerarmen och ångrar det i samma sekund. Klär sakta men säkert av mig kläderna och bäddar ner mig under täcket. Hoppas på en betydligt bättre dag imorgon!

all i have left is ma soul,,,, 4x me


skulle kunna göra vad som helst för att få tillbaka detta

A twist of love.
9c. 9c. 9c.
I LOVE YOU

.

Borta bra men hemma bäst. Jag är så trött att mina ögon knappt går att hålla öppna längre. Inget vill som jag vill. GODNATT

give us more mohr


feels like the first time


like an overdose of heroin


ett liv helt utan mening

Nycklar, böcker, mobil - allting redo! Hon tog tag i jackan och kände sig äntligen redo att gå efter den långa morgonen. När hon vände sig om för att öppna dörren möttes hon plötsligt av sin egen spegelbild. Hon stannade i det läget och kände hur hela världen rasade återigen, på bara en sekund. Hon visste att hon skulle tagit ner den där jävla spegeln länge nu, men blev aldrig klar till det. Fast på något sätt hjälpte den ändå henne att förstå. Att inse det hon alltid blivit intalad. Hon visste ju att hon inte kunde gå ut sådär, det bara var så, utan att hon egentligen förstod varför. Men det var det hon hade blivit intalad sen barnsben. Hon kände hur varje del av hennes kropp ville skrika och plötsligt slogs en knytnäven mitt i spegelns mitt. Men det hjälpte henne inte. Hon kände hur hennes ögon blev blöta och hur sakta men säkert tårar började rulla ner för hennes kind. 

Hon önskade att hon varit någon annan. Att hon fötts i en annan kropp, i en annan tid, av en annan moder. Men hur mycket hon än önskade och bad, hjälpte det henne inte. Hennes blick sänktes ner mot marken. Hon kunde inte ens se hennes fötter. Och så började fler tårar rulla. Hennes ögon flyttades sakta men säkert över hela kroppen, de stannade på armarna. Tyldiga, djupa ärr efter alla år. Hon hade ärr på i stort sätt hela hennes kropp, mest i hjärtat. Hon kände hur livet än en gång tappade sin mening och hennes huvud började fyllas av alla de där orden och meningarna som fått henne att bli så här. Att få henne till att bli till den hon var. Innerst inne visste hon att det var hennes eget fel, det sa ju alla. Det var hennes fel att hon mådde så här. Men ändå klarade hon aldrig att resa sig. Hon kom aldrig längre än till den där spegeln i hallen, det gjorde hon aldrig. Hon stannade hemma idag igen.

come daylight


.

Jag sätter nycklarna i dörren och slänger av mig grejerna. Huset är tomt som det är i de flesta fall. Läser lappen på bordet, "det finns mat i kylen och frysen, som vanligt! Puss, ses ikväll!" Sätter igång datorn och sätter på musik på högsta volym och sjunger med allt vad jag kan. Lagar mat, gör läxan. Gör allt i min egen takt. Fan jag älskar att vara här. Här hos papi.

hey babe


the world's greatest


Love you mami

.

Jag mår skitbra nu, verkligen skitbra. Jag säger bara en sak: drick aldrig så mycket, precis efter du tränat, dagen innan ett släktkalas. Tack!

RSS 2.0