.


gimme that


hey babe


.

Andra dagen i gråt. Vi saknar dig här på jorden.

.

Det har varit den segaste och mest sorgsna dagen på länge. Mitt huvud bankar hårt i en stadig takt, vilket det gjort dela dagen, och mina ögon svider efter alla tårar som passerat dem idag. Av alla här på jorden tog dom idag tillbaka den finaste ängeln av dom alla. Mormor, min älskade mormor, vila i frid!

kom på hur mycket jag saknar 9c



.

'Cause love hurts when you do it right
You can cry when you get older

freezin'





vilken skitdag

Jag vill gråta ut allt jag någonsin hållt inne, jag vill skrika högt och slå på någon. Jag har haft en riktig pissdag, verkligen inget har velat som jag velat, jag har haft sån jäkla otur exakt hela tiden och hela dagen slutade med att jag fick gå helvvägs hem. Nu hittade jag massa bilder jag inte borde kolla på och tänker vafan håller jag på med? Ochhhhhhhhhhhhhh vill gråta ännu mer. Okej, i'm a man jag gråter inte nu. Men jag skulle vilja. Väldigt mycket. Imorgon ska jag ha den bästa jävla dagen i mitt liv , så jag kan glömma denna dagen. Nu ska jag bädda ner mig djupt i min säng och isolera mig från allmänheten. Jag e rätt sur. Och ledsen.

mmmmmmmMMMM jag dör, once again




i love you daddy

Alla har en idol. En förebild av något slag som man ser upp till. Jag har många och en av dom är min pappa. Trots att han inte alltid är där 100% och trots att han e dum ibland, kommer jag alltid se upp till honom. Han är fan bra på allt. Eller nja, på det mesta. Han är riktigt intelligent och viktigast av allt, - han gör världens godaste mat. M-m-m. När jag är lika gammal som honom, ska jag också vara likadan och lika bra, fast bara med de bra egenskaperna. De dåliga kan vi strunta i.

last night







friday

Jag har haft en sjukt bra vecka med sjukt bra människor. Jag ser fram emot en awesome tivolirock imorgon och ska börja tagga upp redan idag. Dock mår jag inte helt hundra efter ett par dagars vindrickande. Meeeeen det ska jag klara! Jag är varm sopm ett as, rent ut sagt. Imorgon väntars också åska och regn mmmmm säger jag och fuck you vädernisse!

vi har det skitbra här i värmen






AH

lksajdlöasdhashfashöldAJSSSSSSSSSaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, jag e riktigt jävla förbannad just nu! Fyfan ah i helvete ASÖLAsölkalsk. Måste bara förbanna av mig lite för nu ska jag jobba. Helvete med. Det känner ju jag verkligen för!

onödigt

Visst det ska kanske åska idag. Och visst man borde kankse vara p åden säkra sidan. Men inte fa-an behöver man gå och dra ut varenda jävla sak i hela huset. Jag tror inte ni förstår min situation här. Linda har dragit ut och stängt av allt som har med sysslsättning och kommunikation att göra. Och vet ni vad det värsta är? De är ju så jävla smarta i detta huset så sladdarna leder ju till ingenstans och "huvud datorn" sköter ju allt. Så väl som internet och telefon och blabla. Jag har inte lyckats återställa ett skit på hela dagen. Så jävla tur vi har mat hemma så man kan göra något. Äta. Och jävla tur jag har en "utomstående" dator med mobilt bredband (så in i helvetes seg dock, men det är bättre än inget) så man kan göra något. Jag tog tiden innan, det tog 10 minuter för denna datorn att starta:) ÅÅååååhå vad jag hatar den. Nej nu ska jag fan ta mig till mamma så jag kan få lite sällskap på köpet. Här dör man ju av ensamhet. Fast glassen och jordgubbs-sylten är rätt god.

att man aldrig lär sig

Jag tycker alltid det är lika komiskt varje gång jag är ensam hemma och hela huset vänds upp och ner. Hur liksom? Det står disk i alla husets hörner och man önskar att man inte var så lat. Och inte lär man sig heller. Aldrig. Så här ser det ut i stora rummet just nu, där jag satt och åt för några timmar sedan:

Och i köket ser det inte så himla mycket bättre ut........


Igår höll sig disken åtminstone till köket. Men idag finns den fan över hela huset. Hade jag orkat ta mig upp på ovanvåningen hade ni fått se en trave där med. Men how come att man aldrig lär sig? HA? HA? HA? Åh jag blir galen. Nu måste jag istället springa och plocka undan allt och diska tio minuter innan Linda kommer hem. Annars lär det bli ord och inga visor. Och vem orkar det liksom? .......


show me some love


.


bang bang baby shot me in my heart


grr

Det åskar. Ihjäl. Och här sitter jag, svettas ihjäl, kissnödig, kan inte sluta och gäspa och ja, jag är är fanimej för trött för att ens gå till sängen. Det enda jag kan läsa om på facebook är antingen bu eller bä om matchen och om hur jävla roligt alla ska ha det ikväll. Mmm. Hungrig e jag med. Era jävlar.

foll

Ikväll har jag skrattat skiten ur mig, sjungit med i låtar jag aldrig hört förr, dansat och hoppat som en huligan, käkat kebab tills det stått i strupen på mig och av någon anledning fått jävligt ont i min vänstra arm. Hur liksom? Det e varmt som fan inatt och har varit det hela dagen. Imorgon ska jag jobba, ett långt, svettigt och jobbigt pass. Ojojoj vad jag kommer dö. Just nu sitter jag här, helt själv i min sköna säng, svettas ihjäl och känner mig lagom full. Nu ska jag sova. Pusss gunätt

what i've been up to lately








wierd

Innan när jag cyklade hem kom jag tänka på en sak. Fyfan vad man har förmågan att göra till sig. Inte att man leker eller tror man är något, nej inte på det sättet. Utan vad man kan ändra sig från person till person. Jag märker det mycket på andra, att de beter sig olika beroende på vem de umgås med. Men nu när jag tänker på det gör jag exakt samma sak själv. När jag är med mina bästa är jag självklart mig själv, utan tvekan. Och där äre samma för alla, haha. Men tex om man träffar en snygg en, någon man tycker om eller liknande. Då har man en jäkla förmåga att bete sig lite som man själv tror att personen i fråga vill att man ska bete sig. Do you get the point? Man aktar sig från att säga vissa saker och göra vissa grejer som kanske varit helt naturliga om man varit med någon annan. Och detta e juuuBBB. Varför kan man inte bara vara sig själv? Helt och hållet liksom. Jag är alltid mig själv, men ivland kan jag stoppa mig från att göra vissa saker för att jag tror att personen kanske inte kommer tycka och tänka samma sak. Jag är så jävla rädd för vad andra ska tycka liksom. Varför kan man inte bara göra precis så som man vill? Varför finns det typ, en spärr där, som stoppar en? ÅÅååååh. Jag ska fan bryta den. Jag ska skita i vad andra tycker och göra, säga, ha på mig, bete mig precis så som jag själv vill. Sweet. Eller ja, jag ska iaf försöka...


got ya'


.

I'm just gonna dance all night
I'm all messed up, I'm so out of line
Stilettos and broken bottles
I'm spinning around in circles

I'm in the corner, watching you kiss her

everyting was so much easier before



never ever

Cykla aldrig 1 mil och 7 kilometer hem mitt i natten, i spöregn, men gnällande kamrater och i en förjävlig kyla. Och va aldrig 3 personer på 2 cyklar. Tack:)

RSS 2.0