love-liebe-αγάπη-l'amour-sevgi-kärlek

"Det är konstigt hur saknaden kryper på, när ensamheten är ett faktum. Vill kunna bestämma vad jag ska tänka och känna. Vill kunna se framåt och stänga in det som hänt. Men vad gör man när hjärtat fortfarande slår för någon? Hur kan man tycka illa om något som man tidigare älskat? Jag vänder mig om på kvällspromenaden för att slippa se den där motorbåten. Hör jag en knackning knyter det sig i magen. Bokstaven X får gärna försvinna ur alfabetet. Och kärleken får gärna komma tillbaka till mitt liv."
A.L

the k


världens finaste halsband, tout le chemin de Paris


att få se någon lycklig

Imorgon fyller min mamma år och då ska hon få presenter såklart. Bland annat av mig. Idag kom min syster hem, och då fick vi presenter. Och då kom jag att tänka på när jag var i Spanien och köpte med presenter hem och gav till alla. Så kom jag att tänka på en sak jag kom på för ett tag sen. Självklart älskar jag att få grejer. Men jag tycker nästan lite mer om att ge bort saker. Presenter och så alltså. Att se någon bli glad på grund av mig är helt underbart. Det kliar alltid i fingrarna på mig när det börjar närma folks födelsedagar för jag vill så gärna ge presenten till dem, kan knappt hålla mig. Som sagt, allt för att få se mina nära och kära bli glada, på grund av mig.

Det är bland annat av denna anledningen min största dröm i livet är att göra en stor välgörenhetsresa i framtiden. Att se fattiga och utsatta människor få ett bättre liv och bli lyckliga på grund av mig. Tack vare min insats. Det är inte mycket jag behöver göra, men så mycket det kommer påverka människorna jag hjälper, och även hur mycket det kommer påverka mig. På ett positivt sätt. Så en dag ska jag genomföra denna resan. Jag vet inte hur, jag vet inte var någonstans, men den ska ske. Och det är ett av mina största mål, sen länge tillbaka. Jag vill kunna få uppleva den lycka som finns inom dem, tack vare mig. Precis den känslan jag upplever när jag ger bort presenter.

i did it


en hemlighet är till för att hållas

Har ni någonsin tänkt på hur falsk världen är? På hur allt du säger växer och sprids. Hur du får bekräftelse på det du gjort av någon på andra sidan jorden. Ungefär. Man tror alltid att det finns någon man kan lita på. Men det finns det inte, tyvärr. Det är alltid någon annan som får reda på det och det är alltid någon annan som för det vidare. I detta fallet stämmer det inte med uttrycket "så du behandlar andra, behandlar de också dig". Jag kan hålla hemlighet efter hemlighet, men ändå läcker det jag säger till den personen ut någonstans. Jag vet själv hur det är, jag är inte perfekt jag heller. Det kliar i fingrarna och man vill så gärna berätta det och det. Men vart är det man vill komma egentligen? Att förstöra för personen i fråga? Försöker man få över personen man säger det till på sin egen sida eller vad är det man vill??? Det kommer alltid vara ett mysterie för mig. 

Självklart har hemligheter läckt ut, men när det gäller allvarliga och seriösa grejer, är detta nog det värsta man kan göra. När det handlar om saker som påverkar till exempel vänskap och annat, kan jag verkligen inte fatta varför man inte bara kan hålla tyst? Då handlar det enbart om att förstöra, och det är inte okej. Även om det inte är stora grejer, handlar det om förtroende. Man vet precis vilka man kan prata med och inte. Det är sjukt att vissa verkligen inte kan hålla sig och de borde verkligen få en rejäl läxa. Någon gång borde man berätta något riktigt taskigt bara för att personen i fråga ska fatta. Fast okej, då kanske de ger igen på det och så är en jobbig karusell startad. Hur som helst tycker jag man själv kan fatta när det inte är okej att säga saker som andra sagt. Att man inte ska säga saker som man lovat att inte säga, om ni fattar heh. Detta är nog ett av ungdomars största problem. Och det är sorgligt.

ååååwesume


inne hos mig långt över 37


mitt bästa

Saker verkar närmre än va dom egentligen är. Smått blir så stort, inte visste jag det gällde det här. Timmar blir minuter och blodet förvandlas till vin. Besk medicin från en doktor utan titel och namn. Behöver bara dig baby, ge mig ett fulltankat plan. Bär mig ombord vi ska vakna upp i Långtbortistan. Ingenting är allt och för mycket, till slut vill jag hem. Bra mycket bättre, bäst kommer jag tillbaka igen.


tror.jag.dör.ta.mig.nu


att åka buss

Jag älskar att åka buss, det är faktiskt något av det bästa jag vet. Helst ska man åka själv, för det är då det är så skönt. Då har man tid till att tänka och bara titta på alla människor som passerar. Jag åker buss två gånger om dagen och har gjort det i snart åtta år. Idag reflekterade jag särskilt över tre saker.

1. Innan jag kan sätta mig ner på en plats förrän jag flera gånger kontrollerat att det finns en fungernade stopp-knapp inom räckhåll. Jag tycker det ser så himla roligt ut när folk ivrigt halvspringer runt för att leta efter en fungerande knapp.

2. Jag kan verkligen inte låta bli att tycka så jävla synd om riktigt överviktiga människor. Inte för att de är överviktiga, utan för att de inte förstår bättre. Att de inte förstår hur farligt det är och hur mycket det påverkar deras liv och hälsa.

3. Hundar är ungefär som barn. De är mysiga, söta och man får följa deras utveckling och se dem växa. Man blir glad av att se dem och tycker om att pussla om dem. Jag ska nog hålla mig till hundar i framtiden och lämna barnen till någon annan.

gimme tony and jay


26th of september, sunday

Sitter här i sängen i precis samma position jag suttit hela dagen. TV:n har gått på och av och datorn har varit min enda trogna vän idag. Varit vaken i 3 timmar nu och har inte ens öppnat matteboken som jag lovat mig själv hela veckan att jobba ganska flitigt i. Ur högtalarna strömmar Amos Lee och annan lugn musik. Idag känner jag att jag inte vill göra ett skit. Precis som alla andra söndagar. Jag vill bara sitta kvar här på samma plats och sedan bli irriterad för att jag bara låtit en hel dag flyga förbi. För övrigt önskar jag att en helt ny garderob flyttar in hos mig. Och lite nya skor på det. Tycker det är helt sanslöst hur helgerna bara rinner hur handen på en. Det går så jävla snabbt och jag önskar att de vore ungefär dubbelt så långa. Idag är det en sån där typisk söndag som bara finns där, utan mening. Fast visst behövs den.

"All that i can think about, is how we've seen better days"
A.L

want ya'


drives me f'cking crazy


lyssnar på teenage crime, e taggad för nada


.

Friday i'm in love

FUCK YEAH


nyttig som vanligt

Måndag:
Lunch - Chicken mc. nuggest och sås
Middag - Mackor
(+ godis och chips)

Tisdag:
Lunch - Pasta med baconsås
Middag - Mcdonalds
(+ godis och chips)

Onsdag:
Lunch - Burger King
Middag: Pytt-i-panna
(+ godis och chips)

Torsdag:
Lunch - Falafelrulle
Middag - Pommes, bearnaise-sås och kyckling
(+ chips)

Fredag:
Lunch - Mackor och choklad
Middag - Pizza
(+ godis och chips)

har jag någonsin nämnt att jag e skitcool?


please

Sommar. Sommar. Sommar. Kom tillbaks. Kom igen. Låt det vara sommar 12 månader, 52 veckor och 365 dagar om året.

wasn't me


the fantastic 3


oh ma gad

Facebook är för tillfället nerlagt. Nu sitter tusen, miljontals människor och biter på naglarna, hoppar 31 och börjar snart att klättra på väggarna. Livet e över. Mänskligheten kan lika gärna gå och gräva ner sig.

ser inte problemet

Har tänkt på en sak. Varför förknippas ofta pedanteri med något negativt? Exakt på vilket sätt är detta egentligen tragiskt? Bara undrar liksom. Är det inte bra att vara skötsam och tycka om att städa? Då är det ju i alla fall rent och fint. Självklart finns det en gräns. Pedanteri kan också vara en sjukdom, och det är ju klart inte så bra. Men innan det nått så långt. Som för mig! Jag är inte pedant direkt. Men jag mår inte hundra om det inte är ordning och reda runt mig och så vidare.

Mina vänner tycker oftast detta är konstigt. När vi pratar om det, nämner de det som om det är något dumt och negativt. Vafan, på vilket sätt liksom??? Det är alltid jag som har städat på rummet. Och aldrig ni. Haaaa, bitches!! Nej okej, kanske inte så.... Men jag tycker att det är skitsmart att vara ordningsam. Har kommit på att jag blir lycklig av att ha ordning och reda på rummet. Det är asbra ju, iaf för mamma och alla andra. Och för mig själv så klart. Tänk när jag flyttar hemifrån. Wow, vem vill inte bo med mig då liksom?

ma place


nu när färgen flagnat på fasaden

Jag känner att jag har en väldigt känslig kväll ikväll. Av någon anledning. Jag har egentligen bara en fråga. Varför kan man inte få stanna i en tid för evigt? Det finns så mycket man har upplevt och så många man träffat. Men det mesta har man förlorat. Ögonblick går aldrig att återfå och kontakter är lätta att släppa. Just nu känns det som att jag vill ta upp kontakten med alla jag tappat den med. Och vissa ögonblick, vissa tider och stunder skulle jag kunna göra allt för att få tillbaka. Men även om jag får tillbaka dem, hur vet jag att jag upplever samma känsla då? Kanske är det bara så, att allt det bra ska komma och sedan gå. Om man bara fått uppleva det goda hela tiden, hade man till slut tappat uppfattningen om vad som egentligen är så jävla bra.

Just nu finns det särskilt en sak jag saknar. 9c. 9c och alla dess individer och allting vi gjort tillsammans. Om jag inte varit så pass trött som jag är, hade jag troligtvis suttit och gråtit vid detta laget. 9c var så jävla bra. Bäst. Men så har iaf jag, inte alltid känt. Under tiden man upplevde det tyckte man att det nog ska bli skönt med förändring. Nu, nu när jag inte längre är en del av 9c, vill jag inget annat än att komma tillbaka. Först nu fattar jag hur bra jag/vi hade det. Det är verkligen som man säger, du vet inte vad du har förrän du mist det. 9c i mitt hjärta. För alltid. I 7 år har jag spenderat mitt liv med de människorna. Och jag hade mer än gärna gjort det i 7 till och i 7 till och 7 och 7. Nu är vi alla splittrade. De flesta i olika städer och på helt olika skolor. Jag är nästan helt säker på att vi aldrig kommer åter förenas helt. Människor påverkas och ändras på ett eller annat sätt. Vi kommer aldrig mer bli 9c igen. Hur mycket vi än vill, hur mycket vi än önskar och ber...

DJ got us fallin' in love


aahhh jhjkhlsdh

Har vid detta laget haft många och långa diskussioner om politik här hemma. Kommer inte fram till ett skit. Vill mest riva av mig håret, skrika högt och hamra på de med en spade. Eller nåt.

hot

Troligtvis det snyggaste H&M lanserat, ooooch även det dyraste. Hela 999:- . Kom igen H&M!

klickade precis hem dessa skönheterna


hey handsome

Jag hatar skolfoton, det är det värsta jag vet. Nästan! Kunde de inte sett ut lite som dessa från idag istället? Bloopers e mycket roligare.

det var hennes tur idag

Den eftermiddagen kände hon sig annorlunda jämfört me d hur hon brukade. Hon kände på sig att något oväntat skulle inträffa. Hon drack upp den där sista kaffeslurpen och gick in i vardagsrummet för att sätta på radion. Telefonen ringde och det var mamma igen. Fadern hade precis avlidit och varje gång hon lyfte på luren var det mamma som skulle gråta eller klaga. Hon orkade inte med det idag, kände att hon hade bättre saker för sig. Plötsligt ringde det på dörren och blodcirkulationen sakta men säkert stannade upp för en sekund. Hon tvekade en stund om hon skulle öppna eller inte, men beslutade sig för att öppna. Trots allt. Hon kände på sig att något var på gång. Hon släpade med hennes trötta kropp fram till ytterdörren och tittade ner i golvet. Morgontofflorna hon fått från pappa julen -97. De såg numera mest ut som massa tygbytar ihopsatta lite hipp som happ. Slitna. Men ändå bar hon dom. Hon tittade upp igen och lade handen på handtaget, tog till sig mod och tryckte ner det.

Det hon mötte i dörröppningen var inte alls det hon föraktat. Rena motsatsen. Det hon mötte i dörren gjorde henne alldeles varm och fick henne att små-le. Hon kände en känsla i kroppen hon aldrig känt förut. Hon kände sig trygg. Hon hoppades på att hon skulle få stanna i detta ögonblick för evigt, även om hon visste att det inte skulle vara möjligt. Det hon stötte på gav henne en sådan glädje att hon kände att hon inte kunde sluta skratta. Även om hon försökte. Hon lät dörren vara öppen och återvände in i huset. När hon var på väg in i vardagsrummet kände hon att hon helt plötsligt var lyckligast i världen. Lyckligare än de på TV. Lyckligare än någon annan någonsin varit. Inom henne fanns fortfarande den där varma och trygga känslan. Och den fanns där för att stanna, ett tag. Inte ett ord behövdes. Det var kärleken som var på besök.

legs with a true story


sunshine filled me up


förbannad

Okej, valet gick åthelvete. Närmare bestämt att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen och fick hela 20 mandat. Sammanlagt 330 000 svenska medborgare röstade på SD igår, flest röster kom från Skåne. Jag drar slutsatsen att ingen av dessa egentligen förstår vad det innebär. Vad SD egentligen står för. För om de verkligen gör det, och ändå röstar på dem, kan de inte vara annat än dumma i huvudet och allmänt efterblivna. Självklart respekterar jag att vi alla har olika politiska åsikter, och det är precis det vi har rätt till. Men detta handlar knappast om politiska åsikter, detta handlar om ren rasism och det är inte acceptabelt på något sätt. Jag är så irriterad, frustrerad, förbannad, arg, sur och allt man nu kan vara. Att folk inte förstår vad detta innebär. Samhället hade inte varit i närheten av vad det är idag om inte invandrarna funnits här. Bara så enkla grejer som pizza, kebab och bastu. Och om ni nu är emot invandring, då måste ni ju vara emot utvandring också? Det säger sig självt. Vill ni aldrig kunna röra er utanför landsgränserna eller? Nej, ni ska nu och under de fyra kommande åren få sitta på era jävla rövar, fast i Sverige. Och sen kan vi inte göra annat än att hoppas på att ni (läs: idioter) som röstat på SD i år har ångrat er och inte gör om samma misstag igen om fyra år. Skäms för fan svenska folket, detta är allt utom acceptabelt!

P.S. Kan inte alla kändisar göra något i stil med det här? Då kanske folk skulle bli uppmärksamma och inse fakta. Man kan alltid hoppas!



cross ma fingers


pluggar?!?!?!?!?!?!!!!

Don't fucking tell me what to do do do do do do do, skitgott äpple!!!

sunday baby

Äter uppvärmd lax, dricker citronvatten och kollar på nickelodeon. Behöver plugga men orkar inte.

gimme that


lever livet

Sitter här helt själv. Fryser som fan, värmen har lagt av. Sitter och skrattar högt åt borat. Fan vad bra den är egentligen. Är hungrig som fan, e för trött för att gå ner och laga mat. Jag har det rätt bra ändå. Har fått en inbjudan till en grupp på fejjan som inte vill gå väck. Spelar ingen roll hur många gånger man trycker på neka. Fan ta dig som har skickat den. Skitstörigt att ha den där ju! Vilket problem. "Varje dag föds en ny socialdemokrat, använd kondom" - nödvändig grupp kände jag, och ännu mer nödvändigt att skicka den till mig när jag inte kan få väck den! Idiot. Kan någon komma hit med kinamat till mig? Eller typ kebabrulle? Snälla!!!

.

Hittade precis denna bilden! Kommer knappt ihåg att jag sett ut så häääh. Nu äre mörkt som en mörttttt, lite sorgligt kanske.

wiiiii

Ibland älskar jag min pappa lite mer än annars hihi. Nu har jag en helt fungerande dator igen, med andra ord: allt e på topp igennnnnnnnnn. Sitter hemma en lördag och känner att jag e jävligt ensam. Tror lite jag behöver bli kär för det känns som jag vill det. Här får ni en ful cambild så att ni inte tror att jag lurar er

nehe

SITTHARHaR PRECIS KOMMIT HEM TILL PAPPA. MiN dATOR VILL INTE SPM JAG VILL OCH DET VERKAR FAN INTE DENNA MOBILEN HELLER. SITTER PÅ ETT RUTTET MOBILINTERNET HELT ENKELT OCH  LITE SMÅTT IRRITERAD!!!! VARFÖR ENVISAS DEN MED ATT JAG INTE KAN SE VAD HAG SKRIVER, OLPLUS ATT JAG BARA KAN SKRIVA MED CAPS LOCK INNE, VAD ÄR DETTA???? NEJ LÄNGE LEVA DN STATIONÄRA DATORN SÄGER JAG, ALLT ANNAT E SKIT! DTHAR JAG FÅTT SA PÅ NU. BAKFULL E JAG MED! HEJDÅ NU SKA JAG SURA 

nu kÖR >VI


happy in polaroid


.

But tell me now, where was my fault,
in loving you with my whole heart?

come take a walk with me


.

Just nu undrar jag mest hur mycket snor som egentligen kan bildas och passera ens näsa? Bara undrar liksom????

kan inte sluta lyssna


curves


Om man hade fått välja vilken kropp man helst velat ha i hela världen och sen få den, skulle jag lätt valt signes. Hur snygg, liksom???? Skitsnygg.

bara så ni vet liksom

Vid detta laget känns det som om jag snytit ut stora delar av min hjärna. Mitt huvud väger sisådär 150 kilo och inte en enda del av kroppen vill som jag vill. Har legat vaken hela natten och sovit hela dagen. Nästan precis så det ska vara. Snart ska jag jobba, och det är det sista jag vill just nu.

.

Just when I thought
there was nobody out there
no one who quite understood me

I glanced to the side
and I found you there smiling
patiently holding my hand
saying over and over
it's ok love

touch me twice


9/11


watch out


raw beauty





now we're talkin


miss you

OkejjjjjJJJJJ, nu har det gått 9 dagar och jag saknar redan min syster. Mycket. Det är hela 21 dagar tills hon kommer hem igen och tiden går så jävla sakta. Jag vet att dom har det skitbra, och det är dom värda mer än något annat. Pusssssss

sorry if i ever let you down, i never meant to


.

What do you get when you fall in love?
What do you get when you crash and burn?
Lessons learned about yesterday
will never be forgotten never ever thrown away
you may find yourself where you thought you dropped you of

When I’m down down down down down can you pick me up?
When I’m feeling sad and grey can you make it stop?

6 u up



världens. snyggaste. jag. dör.


oui

Behöver dagar som denna. Har nästan pluggat hela dagen. Nästan. Men det har inte gjort så mycket för allt annat har varit skitbra liksom. Kan inte alla dagar vara som denna? Jag vill ha sommar igen, vara brun och så hade inte varit fel. Saknar min syster lite där ute i världen och vill att hon ska komma hem snart igen! Önskar att jag fick en helt ny gardrob och att inte denna lilla håla innehöll så mycket skit som den gör.

såhär ser dagens poutfit ut, snygg va?


såhär mycket saknar vi spanien


såhär roligt har jag


yep

Sitter i märtas stora och tomma hus. Allt levande sover. Jag e trött. Orkar inte förflytta mig ända till sängen. Emmie måste upp tidigt imorgon. Jobbigt.

.

Okej idag åker min syster! För henne kommer det gå snabbt men för stackars lilla mig här hemma kommer jag hinna sakna henne många gånger om innan hon kommer hem och berättar vilken fruktansvärt perfekt resa hon varit med om. Det är hon värd. Ha det bästbääääääääst! Puss vi ses snart igen


RSS 2.0