maja my friend


???

Va-f-a-n gör jag uppe nu??? Klockan kanske inte är så mycket, men min kropp skriker sömn mer än någonsin förut. Sov kvinna SOOOOOOV

bulletproof




Älska uttjatade cambilder jajajamen. Har ny ring med, den sitter statigt på fingret rosa och fin. Har förjävlig magvärk och det vill inte ge sig. Sååå nej men nu ska jag fortsätta på min något sega självbiografi, har tappat gnistan rejält.Puss på er
__LH


skriver tills fingrarna domnar

Har precis skannat in en himla massa barnbilder till datorn. Håller nämligen på att skriva min självbiografi, bokstavligen. Dock får vi bara ha max 12 bilder med vilket gör det hela betydligt mycket svårare. Är på min tionde A4-sida. Wohooo, haha! Nej men alltid en bit på vägen. Är ledig imorgon för att bara skriva på den hela dagen. Då ska det skrivas kan jag lova. Slänger troligtvis in ett inlägg med massa barnbilder här snarast. Kan inte låta bli. Nej nu ska jag ner och värma en felix-färdigrätt och sen ska jag sätta på alice in wonderland. Yey! Ha en trevligt kväll PUSS
__LH

är sjuk



Sååååå godnatt mina söta!

just one word


crazyyy

Jag har abstinens. Seriöst! Jag går här hemma och fryser som ett as och är jävulskt trött. Jag ringer till mamma och ber henne handla hem något men hon vägrar. WHAAAAAAT?! Jag tror jag har kollat genom skåpen ett famtiotal gånger nu, utan framgång... När jag börjar bli sjuk, precis som nu! När jag inte mår helt hundra och vet att jag har en massa annat skit, som att plugga, att göra, det är då jag blir så här. Jag är sugen på nåt onyttigt skit, skräpmat! Pizza, MCDONALDS (<33333), godis, chips, och allt du kan tänka dig. Jag är helt enkelt sugen på precis allt, förutom just det som vi har hemma. Det är förjävligt! Men det enda jag kan göra nu är att gå ner och göra mig några äckliga jävla nudlar och hålla tyst. Och sen ska jag fan gå och lägga mig så jag kan sova bort min abstinens. GODNATT!
__LH

music makes the world go round


klädtjuv?

Det finns ett väldigt tragiskt fenomen som ofta uppstår här hemma i Hammar. Något som driver oss till vansinne och drar saknaden ur oss. Kläder försvinner. Kläder försvinner och slutar aldrig försvinna. Just nu finns det säkert miljontals klädesplagg som tycks saknas i min allt färre garderob, men det jag saknar som mest just nu är min kära, hederliga, underbara, fina, legendariska vita t-shirt från JC. Var är du? kskskssss, komsi! Jag vill ha dig nu. nu nu nu nu NU! Har letat efter dig länge nog, nu får du fasiken se till att komma fram. Och gärna tillsammans med allt annat som du gömmer dig med.


Detta måste varit sist tröjan fångades på foto. I våras skulle jag nog tippa på. Snälla älskling, kom fram.... Jag saknar dig!

wondering

Varför finner man alltid facebook som mest intressant när man vet hur mycket man måste plugga!?

perhaps some secrets are best left in the shadows


lyssnar på melissa horn

Har absolut inget vettigt att tillägga för tillfället känns det som. En tallrik hemmagjord pytt-i-panna har precis slinkt ner i magen så jag klarar av plugget som väntar. Det är mest vad dagen kommer bestå av - plugg! Satan att det alltid ska lyckas vara så jäkla fint väder JUST de dagarna man planerat att plugga. Ingen skillnad idag. Men vi får hålla tummarna att det håller i sig för enligt SMHI stiger graderna helahela tiden. Så fint. Sitter och läser gynnings blogg just nu och avundas av henne, på alla sätt och vis! Önskar att jag vore som henne ibland. Så jävla snygg och så jävla enkel, precis så det ska vara. Ikväll ska pappasen laga hans gudomliga (läs- godaste i hela världen) kyckling-wook med ris. Jag har längtat sen igår. Och just ja, då vann Anna den heliga melodifestivalen. Jag föll en tår för vad vackert det var när hon vann, hon förtjänade det mer än någon annan! Nej nu ska jag försöka ta tag i läxorna. Pusss på er
__LH

dagen i ära

Eftersom klockan snart är halv 8 och jag inte ens öppnat kemiboken och gör vad som helst (verkligen) för att slippa göra det. Har nämligen prov imorgon... Därför tänkte jag nu kort och fint berätta om vad jag gjort idag.

Idag har jag haft två stycken nationella prov, svenska och engelska! Båda var muntliga.

Senare på dagen åkte jag till stan där mamma hämtade upp mig.

Efter det, då åkte vi till läkaren för att ta spruta inför vår thailandsresa.

Sedan åkte vi hem. Mamma till sitt och vi till pappa. Då skulle vi dricka Dukoral, det är bra för magen och skyddar mot diarré och liknande vid dålig mat och annat.

Det visade sig att det vi hört var mycket mycket sant. Det smakade skit! Det gjorde att vi ville göra något i denna stilen:

Nu får vi inte äta  på en timme, vilket gör att eftersmaken sitter i. Och nu vill vi helst äta varma, fettiga ostmackor. Det ska vi göra när timmen är över. Vi är hungriga.

__LH


åter igen

Jag ångrar alla felsteg jag tagit, starkt, och skulle kunna göra vad som helst för att få tillbaka transen som jag levde i för ett tag sedan. Varför är livet så jävla orättvist? Varför? Det kommer jag alltid undra. Varför kan jag inte alltid få vara så glad som jag var förut, varför kan jag inte ständigt få sväva på moln och alltid låta ett brett leende klä mina läppar? Åter igen, varför... Anledningen till min hastiga dala vet inte ens jag. Ana kan jag göra men aldrig säkert veta. Som grädden på moset har jag nu fått in tandställning i andra sidan av överkäken och precis när jag kan tugga och äta som vanligt kommer detta och förstör min matlust. Nu påminns jag. Jag påminns om hur hemskt det faktiskt var. Nu kan jag åter igen knappt tugga, knappt prata eller öppna munnen för vad jag än gör rör något rälsen och det känns som om tänderna ska gå av. Men klagar mest som klagar sist, jag ska vara tyst om detta. Knipa mun och leva livet. Kanske lite svårt då allt just nu känns sjukt meningslöst, men ska göra mitt bästa. Det finns inget så som att känna att allt är meningslöst, så som att känna att inget är roligt. Men snart är jag uppe ur denna dalan och börjar skriva mina glädjeinlägg igen och pryder varje rad med hur allt är så jävla underbart och om hur inget kan stoppa mig. Snart! Just nu är det ganska otroligt att jag någonsin förut kännt så.
__LH


think twice


igårkväll





sunset in hammar


sjung för allt du e värd i världens kallaste värld



RSS 2.0